Merhaba,bana Rtx 4080 superli akıcı bir oyun için sistem önerirmisinİz
Çoğunlukla oyun için kullanıcam,bütçem 115k,sadece kasa
Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam söyle bi sistem topladım bi eksik varmı parçaları uyumlumu360mm sogutucu sec![]()
ULTIMA-WHITE4070SUPER / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB WHITE / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-WHITE4070SUPER oyuncu bilgisayarı RTX 4070 SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
16x2 ram
Superli sistem daha goremedim
İtopyadaki çok pahalı hocam.Hocam söyle bi sistem topladım bi eksik varmı parçaları uyumlumu
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
4080 superli daha ucuz sistemler varmıdır, kalan parayla ekipmanlarımı güncellerimİtopyadaki çok pahalı hocam.
4090 alabiliyorsunuz o bütçeye. Bu attığım sisteme görseldeki özelleştirmeleri yapabilirsiniz.Arcade 9A-RTX4090 - Game Garaj
Arcade 9A-RTX4090, Yeni nesil Intel İşlemci, DDR4 ve DDR5 anakart seçenekleri ,DDR4 ve DDR5 ramler, Nvidia GeForce RTX 4090 serisi ekran kartlarıyla Arcade 9A-RTX4090 Hazır sistem bilgisayar, Oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
4080 super çıkacağını sanmıyorum gamegarajda stoğu bitti. Siteyle iletişime geçip şu sistemin ne zaman stoğu gelir diye sorabilirsiniz4080 superli daha ucuz sistemler varmıdır, kalan parayla ekipmanlarımı güncellerim
Tek farklı sitelerden örnek verebilirmisiniz hocam zahmet olmazsa4080 super çıkacağını sanmıyorum gamegarajda stoğu bitti. Siteyle iletişime geçip şu sistemin ne zaman stoğu gelir diye sorabilirsiniz
Veya gaming.gen.tr sitesinden 4080 bakılabilir. Veya tek tek farklı sitelerden alarak bir sistemde toplanabilir. Eğer montajlama imkanınız varsa.Rock 7A-RTX 4080S - Game Garaj
Rock 7A-RTX4080 SUPER ,Yeni Nesil AMD işlemci seçenekleri, DDR5 anakart modelleri ve DDR5 ram seçenekleriyle ve Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER serisi ekran kartlarıyla Rock 7A-RTX4080 SUPER Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Tek farklı sitelerden örnek verebilirmisiniz hocam zahmet olmazsa
Saolun çok yardımcı oldu![]()
AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.482,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 24.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Patriot Viper Venom 32GB (2X16GB) DDR5 6000MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) (PVV532G600C36K) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
PNY GeForce RTX 4080 Super VERTO Overclocked 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 4080 Super VERTO Overclocked 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
PHANTEKS ECLIPSE G360A Black PH-EC360ATG_DBK02, Ultra İnce Performans Mesh, Temperli Yan Cam, D-RGB, Siyah, Mid Tower Kasa - inventus
PHANTEKS ECLIPSE G360A Black PH-EC360ATG_DBK02, Ultra İnce Performans Mesh, Temperli Yan Cam, D-RGB, Siyah, Mid Tower Kasainventus.com.tr
![]()
DeepCool 850W PX850-G 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
DeepCool 850W PX850-G 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
2 tane soğutucu attım kendin tercih edebilirsin. Ekran kartının soğutma performansını görsel attım kötü derecede değil. Kasa olarak alternatif atıcam stoğu bitmişti, geri gelmiş. Bütçeniz varken kocaman bir kasa tercih edebilirsiniz![]()
Thermalright Frozen Horizon 360 Siyah ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Frozen Horizon 360 Siyah ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Frozen Horizon 360 Siyah ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.439,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com