1080p de mi kullanıyorsunacil yardım ekran kartım RTX 4090 işlemci 13900k oyunlarda drop yeme sorunum var nasıl duzeltebilrim yada sorun nedir
Hangi oyunlarda? Mousen ne?4k da kullanıyorum 13900k asus rog strix 4090
drop ibaresi yanlış oldu. Fps im çok yüksek ona rağmen rekabetçi oyunlarda mouse donuyor özellikle sağ sola bakınca ara sıra milisaniyelik bir kasma oluyor
özellikle valorantta. Fortnite da çok nadir. Mouse 'um oyun mouse u değil o yüzden de olabilir . Mouse: Logitech mx master 3SHangi oyunlarda? Mousen ne?
Mouse kaynaklıözellikle valorantta. Fortnite da çok nadir. Mouse 'um oyun mouse u değil o yüzden de olabilir . Mouse: Logitech mx master 3S
dediğim gibi düz gidince akıcı sağa sola bakarken kasıyor
mouse umu garantiye mi göndermeliyim? Pahalı bir mouse . Peki oyun için önerebileceğiniz bir mouse var mı? Cidden valoda 800 fps alırken kasması çok canımı sıkıyorMouse kaynaklı
Lamzu atlantismouse umu garantiye mi göndermeliyim? Pahalı bir mouse . Peki oyun için önerebileceğiniz bir mouse var mı? Cidden valoda 800 fps alırken kasması çok canımı sıkıyor
Garantiye göndersende aynımouse umu garantiye mi göndermeliyim? Pahalı bir mouse . Peki oyun için önerebileceğiniz bir mouse var mı? Cidden valoda 800 fps alırken kasması çok canımı sıkıyor
o nasıl oluyorGarantiye göndersende aynı
Tutuş şeklin ve el ölçün nedir
Nasıl tuttuğun ve el ölçün, rehberime bakabilirsino nasıl oluyor