RTX 5060 Ti Sistemde Görüntü Bozuluyor

canyavuzkilic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba sistemi hazır sistem olarak yeni satın aldım eski bilgisayarımda da aynı sorun mevcuttu sorunum tam olarak şu NVIDIA Denetim Masası'ndan görüntü ayarlarını önayarla yap sekmesinden performansı ve Windows güç seçeneklerinden de performansı seçtiğimde scroll ile aşağı yukarı yapınca yazıların üzeri siyahlaşıyor ve oyunlarda ya da YouTube'da aşağı yukarı yapınca yırtılmalar meydana geliyor NVIDIA'dan 3D uygulama karar versin ve güç seçeneklerinden dengeliyi seçtiğimde bu sorun azalıyor ama tam anlamıyla çözülmüyor yardımcı olabilecek var mı? Ayrıca sistemi servise gönderdim onlar bir sorun görmediklerini belirttiler.

Monitör ve kablolar yeni ayrıca format atıp temiz kurulum yaptım ve ekran kartı sürücüsünün sürümünü de değiştirdim yine de devam ediyor.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
gelişmiş görüntü ayarlarını 144hz ye çektiniz değil mi ? Denetim Masası → Görüntü Ayarları → “Gelişmiş Görüntü Ayarları” Ekran hz değeri monitöre göre seç en yükseğe ayarla.

nvidia denetim masasında oyunlara fps limiti yaptıgımız yerin yan tarafında komple pc fp kara hızı değeri var orayı yanlışlıkla 60 yapmış olabilirsin. varsayılan yap.

nvidia denetim masası v-scycnh açık yap. Pcyi performansa çektiğinde ayarları tekrar kontrol et.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri