- Tepki
- 0
Merhaba, fare tekerleğiyle yukarı aşağı kaydırırken görüntüde bozulmalar yaşıyorum. Örneğin, YouTube'da bir videoyu tam ekrana aldığımda yukarı aşağı kaydırdığımda görüntünün belirli bir kısmında bulanık bir dalgalanma oluyor. Bu sorun masaüstünde de var; metinleri yukarı aşağı kaydırdığımda yazıların üzerine saydamlık geliyor. Ancak fareyi yukarı aşağı kaydırmadığımda bu sorun ortadan kalkıyor. Video izlerken herhangi bir bozulma yaşamıyorum. Oyun oynarkende aynı sorun var dalgalanma gibi. Sistemi 3 gün önce aldım ama işin garibi önceki sistemimde de bu sorun vardı ve bundan dolayı bu sistemi aldım ancak yine aynı sorun var ve monitörüde yeni aldım. Kablolar bile yeni bir tek değişmediğim fare kaldı. Sistem geçen 5060 ti lı smokin sistem
cs2 de sağ sol yaparken karekterlerin arkası beyaz gölge oluyor ve şekilleri bulanıklaşıyor apex legends oynarken yine zıpladığımda sağ sol hareket ettiğimde bahsettiğim dalgalanma oluyor
cs2 de sağ sol yaparken karekterlerin arkası beyaz gölge oluyor ve şekilleri bulanıklaşıyor apex legends oynarken yine zıpladığımda sağ sol hareket ettiğimde bahsettiğim dalgalanma oluyor