Soru RTX Ekran Kartı Mi? Daha İyi Gtx Mi?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Merhaba,

Herkese ilk önce hayırlı geçeler dilerim, merek ettiğim 2-3 sorum olacak sizlere;

1. RTX mi? Yoksa GTX mi? faydaları ile anlatırsanız çok minnettar kalırım.
2. İnternet üzerinde RTX ve GTX aynı firmadan çıktığını belirtmişler, aynı firmadan çıktığı halde nasıl olurda FPS düşük veya yüksek çıkabiliyor. Kullanılan malzemeler aynı galiba da.

3. Soru da şu tam olarak soru değil bu bunu bir video da gördüm acaba bu oluyor mu? Bunu merek ettim, ekran kartı bozuluyor ve bozulan bu ekran kartını fırına atıyor. 2-3 dakika kaldıktan sonra tekrardan monte edip ekrana görüntü geliyor.

@OceanLaB

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
656
1xxx serisi gtx sonrası rtx olarak çıktı başka farkı yok

Overlowz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba,

Herkese ilk önce hayırlı geçeler dilerim, merek ettiğim 2-3 sorum olacak sizlere;

2. İnternet üzerinde RTX ve GTX aynı firmadan çıktığını belirtmişler, aynı firmadan çıktığı halde nasıl olurda FPS düşük veya yüksek çıkabiliyor. Kullanılan malzemeler aynı galiba da.

3. Soru da şu tam olarak soru değil bu bunu bir video da gördüm acaba bu oluyor mu? Bunu merek ettim, ekran kartı bozuluyor ve bozulan bu ekran kartını fırına atıyor. 2-3 dakika kaldıktan sonra tekrardan monte edip ekrana görüntü geliyor.

@OceanLaB
Merhaba iyi günler gtx sistemler üretim durdurulalı uzun zaman oldu şuan da rtx sistemler üretimi devam ediyor rtx şu anda rtx ile beraber dlss ile yapay zekayı birleştirdiler ve oyunda düşük watt ta yüksek performansı 2-3 katına çıkartabiliyorlar güncel oyunları gtx serisi ile full ve orta ayarlarda oynamak artık çok zor hale geldi

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Merhaba,

@OceanLaB
Oluyor firinlanmis kart ama o hemen bozuluyor ve bir daha firinlayamiyorsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri