Soru RTX3070 Sistem Özelleştirme Yardımı

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
https://www.gaming.gen.tr/urun/2394...b-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/

Ramleri özelleştirerek 3600mhz yapacağım
Başka değişmem gereken önemli şeyler varmıdır?

3200MHz ile 3600MHz arasında FPS ve performans açısında %2 bile yok. O yüzden yapmasanız da olur. Tavsiyem oraya ayıracağınız bütçeyi 173 TL vererek M2 SSD okuma yazmayı arttırmanız. 4800MB okuma bu fiyat baremine göre çok iyi.

1675076093084.png

Bunun dışında bütçe varsa, B550 serisi anakarta geçilebilir.

duty with an exo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
@OceanLaB hocam biraz alakasız olacak ama sıfır mağazadan aldığımız sistemi ve monitörü test etmeye gerek var mıdır ya da hangi testleri yaptırmak gerek direk test eder misiniz diyince ederler mi

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
@OceanLaB hocam biraz alakasız olacak ama sıfır mağazadan aldığımız sistemi ve monitörü test etmeye gerek var mıdır ya da hangi testleri yaptırmak gerek direk test eder misiniz diyince ederler mi
monitörü ölü piksel testinden geçirebilirsiniz ayrıca kasanın montajını mağaza yaptıysa zaten testlerden geçmiştir

KS

İcardiiiii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
3200MHz ile 3600MHz arasında FPS ve performans açısında %2 bile yok. O yüzden yapmasanız da olur. Tavsiyem oraya ayıracağınız bütçeyi 173 TL vererek M2 SSD okuma yazmayı arttırmanız. 4800MB okuma bu fiyat baremine göre çok iyi.

Ekli dosyayı görüntüle 14570

Bunun dışında bütçe varsa, B550 serisi anakarta geçilebilir.
Anladım hocam teşekkürler

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417

Sistemler genelde test edilip veriliyor ama her firma orada açıp test edelim vs izni vermeyebiliyor. Genelde monitörü kutudan çıkartıp vuruk vs var mı diye baktırıyorlar.

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
monitörde test esnasında ölü pixel olduğunu nasıl anlayabilirim test bittikten sonra söylüyor mu program
hayır kendin faketmen lazım
zaten 1 ya da 2 tane rahatsız etmeyen normal karşılanabilir

monitörde test esnasında ölü pixel olduğunu nasıl anlayabilirim test bittikten sonra söylüyor mu program
bu arada mağaza gidip ordan alırsanız ölü piksel testi yapar internet üzerinden yaptırtamazsınız

onuridvan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sizce gaming.gen güvenilir midir? orda satılan 12400f 3070ti sistemi düşünüyorum da darboğaz olur mu veya parçalar sorunlu çıkar mi?

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
Sizce gaming.gen güvenilir midir? orda satılan 12400f 3070ti sistemi düşünüyorum da darboğaz olur mu veya parçalar sorunlu çıkar mi?
Evet güvenilir r5 5600 RX6800 sistem aldım sağlam şekilde elime ulaştı,belki kargo biraz uzayabilir
Darboğaz biraz yapar diye düşünüyorum ama benim sistemde de az da olsa darboğaz oluşuyor ve sorun çıkarmıyor

Parçaların sorunlu çıkacağını düşünmüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri