60.000 TL ve üstü Rtx5070 İ514600Kf Sistem Toplama

ömerthy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
i5 14600kf
Ekran Kartı
rtx5070
arkadaşlar merhaba ilk defa pc toplama işine girdim ve şöyle bir sistem yaptım tecrübem ve fazla bilgim yok sistemi beyaz yapmak istiyorum ilginiz ve alakanız için şimdiden teşekkürler

ekran görüntüsündeki parçalar ve

1-

GALAX GeForce RTX 5070​

2 -

Lian Li Lancool 207 Beyaz​

3-

corsair 750w psu

Ekli dosyalar

• ss.png
    ss.png
    140.5 KB · Görüntüleme: 16

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,258
Sıvı soğutmanın radyatörü kasaya sığıyor mu mu? Mesala onları bir kontrol et.

%100 beyaz yapmak zorunda değilsin. “Ağırlıklı beyaz + siyah detaylar” da çok şık durur. Örneğin: Beyaz kasa, beyaz fanlar, siyah ekran kartı ama RGB ile aydınlatılmış olabilir. Önemli olan “görsel uyum” ve senin zevkin. Tam beyaz sistem çok şık olur ama dikkat ister.

Beyaz parçalar tozu ve lekeyi daha çok gösterir. Bu yüzden söyledim.

KS

ömerthy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sıvı soğutmanın radyatörü kasaya sığıyor mu mu? Mesala onları bir kontrol et.

%100 beyaz yapmak zorunda değilsin. “Ağırlıklı beyaz + siyah detaylar” da çok şık durur. Örneğin: Beyaz kasa, beyaz fanlar, siyah ekran kartı ama RGB ile aydınlatılmış olabilir. Önemli olan “görsel uyum” ve senin zevkin. Tam beyaz sistem çok şık olur ama dikkat ister.

Beyaz parçalar tozu ve lekeyi daha çok gösterir. Bu yüzden söyledim
Hocam kontrol ettim sığıyor o konuda sıkıntı yok. Parçalar olarak şunu şu yapsan daha iyi dediğiniz bir şey varmı performans açısından

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,258
Hocam kontrol ettim sığıyor o konuda sıkıntı yok. Parçalar olarak şunu şu yapsan daha iyi dediğiniz bir şey varmı performans açısından
Gördüğüm kadari ile hiç bir sorun yok, hepside tam uyum şeklinde gösteriyor. Ama aklıma takıldı Corsair 750W güç kaynağı 80+ Gold mu? Acaba uzun vadeli kullanmım için önemli oda.

FatihS42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
arkadaşlar merhaba ilk defa pc toplama işine girdim ve şöyle bir sistem yaptım tecrübem ve fazla bilgim yok sistemi beyaz yapmak istiyorum ilginiz ve alakanız için şimdiden teşekkürler

ekran görüntüsündeki parçalar ve

1-

GALAX GeForce RTX 5070​

2 -

Lian Li Lancool 207 Beyaz​

3-

corsair 750w psu
İntel tercih etme sebebiniz nedir?

KS

ömerthy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İntel tercih etme sebebiniz nedir?
Bu fiyata AMD tarafında AMD Ryzen 5 9600X var biraz araştırdım 14600KF daha iyi bir işlemci gibi gözüküyordu ısınmada sıkıntıları olduğunu duydum o yüzden 360mm sıvı soğutma ekledim listeme sizin öneriniz ne olurdu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri