Öneri Rtx5080 Sistem Toplama Tavsiyesi

rastafara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
AMD Ryzen 7 9800x3D
Ekran Kartı
RTX5080
Arkadaşlar iyi günler, iyi forumlar.
Uzun zamandır hayalini kurduğum sistemi toplamak istiyorum.
Ekran kartı Rtx5080 İşlemci ise Amd 9800x3d bileşenleri temel alarak bir sistem toplayacağım. Sistem tamamıyla oyun için kullanılacak ve 4k Oled bir monitör kullanmak istiyorum.
Herhangi bir marka takıntım yok fakat sırf ucuz olsun diye de farklı farklı markalardan ekipman alıp sistemi çorba etmeyi çok tercih etmiyorum.
Monitörle beraber 250.000 +- civarında bütçe ayırmayı düşünüyorum. Daha uygun ve mantıklı önerilere de açığım.
64 Gb Ram / 2 TB SSD sistemde bulunmasını istediğim özellikler.
Bu bilgiler ışığında sizlerden Ekran kartından mouse klavye kulaklığına koltuğuna kadar her şeyiyle tavsiye bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Arkadaşlar iyi günler, iyi forumlar.
Uzun zamandır hayalini kurduğum sistemi toplamak istiyorum.
Ekran kartı Rtx5080 İşlemci ise Amd 9800x3d bileşenleri temel alarak bir sistem toplayacağım. Sistem tamamıyla oyun için kullanılacak ve 4k Oled bir monitör kullanmak istiyorum.
Herhangi bir marka takıntım yok fakat sırf ucuz olsun diye de farklı farklı markalardan ekipman alıp sistemi çorba etmeyi çok tercih etmiyorum.
Monitörle beraber 250.000 +- civarında bütçe ayırmayı düşünüyorum. Daha uygun ve mantıklı önerilere de açığım.
64 Gb Ram / 2 TB SSD sistemde bulunmasını istediğim özellikler.
Bu bilgiler ışığında sizlerden Ekran kartından mouse klavye kulaklığına koltuğuna kadar her şeyiyle tavsiye bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
Hocam biz arkadaşa tam sizin dediğiniz kıvamda bir pc topladık isterseniz bakabilirsiniz.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Sadece kasa için aklınızdaki fiyat nedir zira bu bütçe de monitör Oled olmalı diye düşünüyorum şahsen

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,436

AMD Ryzen 7 9800X3D​

MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi AMD​

Galax RTX 5080 EX Gamer 1-Click OC​

Kingston Beast 64 GB (2x32) 6400 MHz CL32​

Samsung 990 Evo Plus MZ-V9S2T0BW PCI-Express 5.0 2 TB M.2 SSD​

Lian Li Galahad II Lite 360 ARGB​

Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler​

Burası 141K Kasayı kendi zevkine göre seçersin diye eklemedim.

Alternatif PSU

FSP Vita GM VITA-1000GM​

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri