Yardım Rust Oynarken Absürt Olaylar Yaşıyorum Öneriniz Nedir ? (Sistemim Yetersiz)

Akifum_TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Öncelikle herkese merhabalar, A 320 M PRO Anakart - Ryzen 3 1200 - GTX 1050 ti - 16 gb 2400 mhz ram - 480 gb ssd - olan bir sistemim var,
CS:GO,Rocket League,Rainbow Six,GTA V oynarken hiç ama hiç bir problemim yok bu RUST denilen oyun da sistem zorlayan bir oyun olarak duymuşsunuzdur illa ama ben bu sistem ile çok rahat bir şekilde orta ve düşük olmak üzere karışık ayarlarda rahatça oynayabiliyordum, aradan biraz zaman geçtikçe tahmini olarak 1 yıl kadar, belki daha fazla da olabilir.
Bu oyunda sunuculara bağlanırken en az 3 defa donuyor sonra tekrar geliyor ve oyuna girebiliyorum (30-45 dk), daha sonra oyunda grafikler çamur gibi de değil bildiğin sulu boyayla boyanmış bir şekilde oynamaya devam ediyorum, ani gelişen oyun animasyonlarında ise sistem aniden donuyor ve oyun kendini kapatıyor herhangi bir hata vermeden. İlla ki çevrenizde düşük sistemli birisi vardır ve bu olayları yaşamıştır diye ümit edip sormak istiyorum o düşük sisteme nasıl bir dokunuş yaptı da sistem kendisine geldi, ben ne yapmalıyım ki sistem canavar gibi olsun?
Dip Not: 5000-7000 TL arası sistem yükseltme payım var ne almalıyım daha nasıl bu sistemi gençleştirebilirim? Bütçede abartmadan artış yapabilirim.

KS

Akifum_TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Etrafımda bu sorunlardan kurtulan bir kaç kişi var onların dediğine göre R 5500 ve B 450M problemimi çözer diyorlar ne kadar doğru bir hamle olur ya da asıl yapmam gereken yükseltme nerededir beni yönlendirir misiniz ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri