Rustta Ekran Kartı Çok Isınıyor ! RTX 2060

WizzaMyQ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikkle selamlar ekran kartı macunu değişmeden önce 83 derece sıcaklık görüyordum şuan yine aynı durumda işlemcim r5 5600x oyundayken %50 işlemci nerdeyse %95 100 ekran kartı kullanıyor . Bakıp farkettigmde sıcaklıgın 83 derece oldugunu gördüm belkide daha öncede o derecelerde oynuyordum farketmedim bunun bi hal çaresi varmıdır bilen varsa yardımcı olabilirmi işlemciye daha fazla yük nasıl bindirebilirim

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
E.kartı yüzde 95-100 arası ise,zaten işlemci üzerine düşen görevi yerine getiriyor demektir.Yüzde 50 çalışması da, o oyun için o kadar işlemci yükü istendiğinin ifadesidir.

KS

WizzaMyQ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
E.kartı yüzde 95-100 arası ise,zaten işlemci üzerine düşen görevi yerine getiriyor demektir.Yüzde 50 çalışması da, o oyun için o kadar işlemci yükü istendiğinin ifadesidir.
Anladım teşekkürler şimdi 83 derece sıcaklıkta bir sorun yaşarmıyım daha yeni macun değişikliğinden geldi çünkü sıkıntı olmasın diye oyuna falan girmiyorum o derece bi girdim denedim aynı sıcaklık :)

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Havalar aşırı. Bi kaç ay sonra daha serin çalışır .Şu an bu şekilde kullanın.Eski yıllarda, 90 derece üzerlerinde çalışan çok e.kartı kullanmışlığımız vardı. O zamanlar böyle gelişmiş soğutma sistemleride yoktu e.kartlarının.

KS

WizzaMyQ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok doğru bu sıcak havalarında etkisi bi hayli fazla , cevapladığın için çok teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri