RX 480 Takılma Sorunu

warpeace66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin.Çözemediğim bir sıkıntım var.

Öncelikle sistemin aşağıdaki gibidir.

Intel® Core™ i5-6500 Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz)
MSI B150 GAMING M3 Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Motherboard
Kingston DDR4 16GB 2x8gb dual channel HyperX Fury Black 2133MHz Ram (HX421C14FB/8)
Sapphire RX 480 Nitro + OC 4GB Graphic Card
Western Digital 1TB 7200 RPM Hard Disk
OCZ Trion 150 240 gb Toshiba Solid State Disk(SSD)
Dark dragon three red fan ATX gaming case
High Power 500w 80+ Power Supply Bronze Certificate
AOC 21.5" G2260VWQ6 1920x1080 1ms / 75Hz VGA / HDMI / DP FULL HD Gaming LED Screen

Bf4,COD infiniti warfare,gta 5 vs vs gibi oyunlarda 0 kasma ile ultrada çok rahat oynayabiliyorum
BF4 110 fps  COD +100 gta 5 de aynı civarlarda seyrediyor.
Önceden cs go da ultrada 260 330 fps alırken droplar yemeye başladım.160 lara kadar iniyor.

Bu aralar Knight Online oynuyorum zaten 2005 den beri oynarım.Eski kasa pc mde hd 5450 var 0 kasma ile oynayabiliyorum.Ama güncel sistemim ile oynayamıyorum.Kasma yapıyor ve ben bu sorunu çözemiyorum bir türlü.Altı üstü Knight Online aşırı düşük gereksinimleri var.Bu belirttiğim konular ile ilgili yardımcı olabilecek varmı.Teşekkür ederim

ekran kartımın güç tüketimini görüyorsunuz.yukarda bahsettiğim oyunlarda 140watt civarı çalışırken Knight onlinede yük işlemcime biniyor ekran kartım pek sallamıyor.Bunu nasıl çözebilirim
http://i.hizliresim.com/qb3R8V.png
http://i.hizliresim.com/ALEg77.png
http://i.hizliresim.com/aLj03R.png

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,369
Driver Booster programını indirim tüm bileşenleri tarat. Ardından güncellemeleri tamamlasın bilgisayarına reset at düzelecektir. Aynı zamanda Windows güncellemesi varsa onları da tamamlamanı tavsiye ederim. Görüntü Bağdaştırıcıları driveri güncellemesi gelmişti bana da yapmamıştım. FPS %60 düşürüyor. Denemende fayda var.

KS

warpeace66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
OceanLaB' Alıntı:
Driver Booster programını indirim tüm bileşenleri tarat. Ardından güncellemeleri tamamlasın bilgisayarına reset at düzelecektir. Aynı zamanda Windows güncellemesi varsa onları da tamamlamanı tavsiye ederim. Görüntü Bağdaştırıcıları driveri güncellemesi gelmişti bana da yapmamıştım. FPS %60 düşürüyor. Denemende fayda var.

şuan ekran kartım en güncelde.windows güncellemeleri çalışmıyor şuanda ona bakıyorum.birde driver booster indiriyorum deneyim hemen bunları inşallah düzelir.

KS

warpeace66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
PCMaster' Alıntı:
combofix ile bir günlükleri falan fixlermisin. bunun dışında anladıgım kadarıyla w10 kullanıyorsun. xbox dvr kapalımı ona bir bakarmısın.

bilgisayarınızda antivirüs programı var ise kapsamlı bir taramada tavsiye ederim

xbox dvr kapalı hocam ya kafama takılan şu.cs go da önceden kart 140 watt da çalışıyordu 400 e kadar çıkıyordu ultrada arada.ama şimdi kart 81 watt geçmiyor ultrada cs go da 190 300 arası alıyorum.bu kartın watt mıktarını yani yüke binip binmemesini nasıl ayarlıcaz.knight onlinede 30watt harcıyor o yüzdende donmalar oluyor.bu karta nasıl performans artışı yapabilirim.100 watt üstüne çıkartabilirim.sanmıyorum bi yolu olsun otomatik atıyor kendisi watt miktarınıda kafam karıştı bu yüzden.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri