Rx 570 pcde calismiyor

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Arkadaslar bilgisayarim bir turlu yeni ekran kartlarindan görüntü alamiyor daha oncede baska rx 570 almistim yine aynisi olmustu.Ekran karti calisiyor sorun isigi beyaz ve fanlar ledler calisiyor ama ekrana goruntu vermiyor ekranda kipirdama bile ykk hatta klavye ve mouse un ledleri bile acilmiyor kasa calisirken yani ekran karti kasayi etksiiz hale getiriyor sadece fanlar calisiyor resmen

Anakartim pegatron iphsx-61
Güc kaynağını onceden aerocool vx 500 simdide fsp 500 ile denedim guc kaynagi degil sorun
İşlemci i5 2400

Ekran kartini cikartip onboarda takinca görüntü aliyorum ayrica gt 1030 ve ati hd 6350 kartlarindada görüntü aliyodum

Biosta onboard-ekran kartı secim yeri yok

Ekran karti takinca direk ondan basliyor yabi

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Pardon ipxsb-61

Bios guncellmesi falanmi gerekiyor ya

Anakartim cok sikintili bir anakart internetten yazanlar var

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Çok kişi ,çok şeyler yazmış.

Çoğunu okumaya çalıştım. Casperinmiydi bu kasa.

Onlardaki genelde caspermiş.

bios 2206 sürümü gerekli  falan deniliyor ama onuda bulanı veya linkine rastlamadım. Sen biosa girip ,sürüme oradan bi baksana.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Simdi anakart alsam karti yeni aldim bütçe yok hemde 1155 pin almam lazim zor bulunuykt

Bu asus rog strix in sadece üzerinde 2 tane kırmızı cizgili olani yani sanirim quake oyunu icin hazirlanmis tasarimi
Yani şu
https://hizliresim.com/DYPmp3

Ya anakarttan desek ama asus gt 1030 oc gddr5 ekran kartinj sorunsuz calistiriyordu bu anakart gt 1030 da yeni bir kart pci 3 dür

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Evet hepsi pcı e. 3.
Besleme kablosunu taktın demi. Oranın bi fotosunu atsana.

E.kartı çok güzel görünüyor. Eleman, bayağı temiz de bakmış,belli.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
E.Kartının grişi 8 pinmi. 6+2 şeklindemi. Ve direkt powerden gelen kabloyu kullandın. Adaptör falan yok demi.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Kablolamada da kesin bi sorun yok.

Anakart ,ne kadar sorunluymuş.  Hazır makina almak ne kada r başını ağrıttı.şimdi biosla uğraşayım dereken,kazara uçurup,eldeki sistemide kullanamz hale gelmekte var.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
O zaman 1155 pin anakart alicam bana ddr3 ram destekli 1155 pin UCUZ anakart onerebilirrmisinzi

Pcyi yillar once ailem almis maalesef birde 2000 tl para saymislar

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Maalesf konuya hakim olmayınca böyle şeyler oluyor.Sağlık olsun. :)

1155 anakart sıfır yok. Bulursanda değişik markalarda ,tek tük oluyor. Onlarda yine pahalı ve ne sorun çıkarır/çıkartmaz ,kesin bi şey söyliyemem. Zaten hepsi de YİNE h61.

Ellerinde ,1155 çipset anakart olanlarda ,altın satar gibi olmadık olmadık fiatlar istiyorlar. Pek hoş bi olay değil.

Kısa/orta  ,bi süre ,bu şekil idare et. İşlemci ve anakartı sat,kurtul. Zaten işlemcinde artık,uzatmaları oynuyor.

3 -5 eklersen ,fazla değil.,i5 4xxx serisi bi işlemci ve H81 ÇİPSET Bİ ANAKARTI ALDINMI,HEM MAKİNA KENDİNE GELİp,havalanır,,HEM DE SEN RAHATLARSIN. aeroccol poweride sat.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Ekran kartini 45 gundur almaya ugrasiyorum aldim simdi kullanamiyorum bulmam lazim bulup denettirrcegim anakarti baska yol yok islemci ve anakarti 1 senedir satamadim para olarakta sıkıntılıyim artik 300 tlyi gözden çıkarıcam

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Bilgisayarci baska pcdede denedi kart bozukmus iade edip sifir alicam

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
İkinci karttamı bozuk çıktı,bozuk kartmı yollamışlar yine. :huh:

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Valla cok garip simdi yukko.comdan sifir rx 570 sapphire pulse tek fan alacagim birde onla deneyecegim calismazsa ddr3 1151 sistem toplayacagim anakart buldum https://m.n11.com/asus-h81m-p-plus-...7dmJCexejcl_7m4S-EBoCcJ0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Ramler bende var ddr3
İslemcide bakacagim
Hatta şimdi konu acayim sistem toplama icin

arastirdimda gtx 1050 ti le çalistiranlar var benim anakartımda ya kartlar sorunlu (sıfır alınca anlayacağım) yada rx serisini oynayamıyorum illa gtx mi alayım ya :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri