rx 580 - 1600x900 60hz monitör

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
beyler rx 580 alacağım  1080 p de 70fps yi aşağı düşmez diye umuyorum
tek sıkıntı monitör
monitörüm eski sıkıntı olur mu acaba ? vga dan hdm a  dönüştürücü ile kullanıyorum şuan i7 7700 k nın hd graphics 630 u işimi görüyor.
ekran kartını takınca bir sıkıntı yaratırmı görüntü de  3-5 ay içinde zaten 1080p monitör alacağım

ekran kartı :
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti-28842.html

monitör :
https://www.vatanbilgisayar.com/msi...-1ms-mprt-curved-led-monitor.html#genel-bakis

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Hiç bi sorun olmaz. Ekran kartındada, zaten ,,vga hariç tüm çıkışlar var. Yine HDMI çıkışını kullanırsınız.
580 kartın, Oyun testleri ve aldığı fps ler nette bolca var. Güzel bi kart. Fiatı bu kadar düşmüşken, hemen alın. Stokmu eritiyorlar,açıkçası ben de anlamadım.

Power düzgün,demi.

KS

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
met 61' Alıntı:
Hiç bi sorun olmaz. Ekran kartındada, zaten ,,vga hariç tüm çıkışlar var. Yine HDMI çıkışını kullanırsınız.
580 kartın, Oyun testleri ve aldığı fps ler nette bolca var. Güzel bi  kart. Fiatı bu kadar düşmüşken, hemen alın.  Stokmu eritiyorlar,açıkçası ben de anlamadım.

Power düzgün,demi.

FSP HYPER 700 SERİSİ 700W GÜÇ KAYNAĞI takılı

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Cemalettin Bayraktar' Alıntı:
met 61' Alıntı:
580 kartın, Oyun testleri ve aldığı fps ler nette bolca var. Güzel bi  kart. Fiatı bu kadar düşmüşken, hemen alın.  Stokmu eritiyorlar,açıkçası ben de anlamadım.

Power düzgün,demi.

FSP HYPER 700 SERİSİ 700W GÜÇ KAYNAĞI takılı

Tamam,power ,FSP ,ise konuşmaya bile gerek yok. :)
Adamların 15-20 sene önce ürettikleri 300 watt powerleri bile,halen takır takır iş görüyorken.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri