RX 590 Hala Alınır Mı?

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Kütahya doğumlu Uşak'ta oturan bir Denizli'li
Yani daha yeni ilk defa bilgisayar almayı düşünüyorum sadece tabi ailem istemiyor bunu derslerin için zararlı diye neyse bu ekran kartı şimdiki ETS counter gibi oyunları kasmadan donmadan oynatır mı? Normalde Nvidia düşünürdüm ama sonra bu kadar abartmaya gerek olmadığını gördüm sizce nasıl bir ekran kartıdır bu RX 590?
Oynayacağım oyunlar:
CS 2
ETS 2
OMSİ 2
NFS 2
PCBS 2 ( PC Building sümilatör )
PUBG ( Player unkown battle grounds )
COD Modern Warfare 3–Black Ops 6
NFS MOST WANTED 2005
GTA San Andreas
Asetto Corsa
Minecraft
Battlefield
Ravenfield
Zula (Belki)
Bu ekran kartından beklentim:
Bana düşük bütçeli her oyunu kasamdan donmadan akıcı bir şekilde oynatsın yeter ultra ayarlarla işim yok zaten gerçekçi grafikleri göstersin en fazla onu istiyorum. Bu ekran kartı neden alınır alınmaz artıları eksilerinden vesaire bu gibi şeylerinden birbir anlatır mısınız rica etsem? Müsait vaktinizde yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler yorumumu görüp okuyacağınız için...

Yani daha yeni ilk defa bilgisayar almayı düşünüyorum sadece tabi ailem istemiyor bunu derslerin için zararlı diye neyse bu ekran kartı şimdiki ETS counter gibi oyunları kasmadan donmadan oynatır mı? Normalde Nvidia düşünürdüm ama sonra bu kadar abartmaya gerek olmadığını gördüm sizce nasıl bir ekran kartıdır bu RX 590?
Oynayacağım oyunlar:
CS 2
ETS 2
OMSİ 2
NFS 2
PCBS 2 ( PC Building sümilatör )
PUBG ( Player unkown battle grounds )
COD Modern Warfare 3–Black Ops 6
NFS MOST WANTED 2005
GTA San Andreas
Asetto Corsa
Minecraft
Ravenfield
Zula (Belki)
Bu ekran kartından beklentim:
Ben düşük bütçeli zaten, her oyunu kasmadan donmadan akıcı bir şekilde oynatsın yeter ultra ayarlarla işim yok zaten gerçekçi grafikleri göstersin en fazla onu istiyorum.

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bahsettiğiniz oyunları rahatlıkla oynatır. Kartı yada sistemi kaç paraya almaya düşünüyorsunuz? Sonuçta eski bir kart ve genelde mining zamanında en çok tercih edilen modeller arasında yer alan bir kart.

KS

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bahsettiğiniz oyunları rahatlıkla oynatır. Kartı yada sistemi kaç paraya almaya düşünüyorsunuz? Sonuçta eski bir kart ve genelde mining zamanında en çok tercih edilen modeller arasında yer alan bir kart.
Nasıl yani sıfır diye ikinci el kullanılmış bir ekran kartı mı getirirler? Hani eminsiniz değil mi her oyunu rahatça oynatır mı sıfırı kapalı kutusu varsa? Gerçi 8 GB 256 bit bu arada. Neyse yani minimumda fiyat tutmak istiyorum daha rahat alabilmek için yoksa ben gider 17-18 bin liralık 16 GB 128 bit 4060ti var Palit Jetstream in o da olur. Yalnız bu ikisinin arasında farklar (4060 ti rx590 a göre); 2 kat daha fazla önbellek kapasitesi ve 2 kat daha düşük bit değerine sahip. Yani benim amacım ne biliyir musun?
Arkadaşlarıma göre en ucuz oyun bilgisayarı toplayıp masayı donatmayı düşünüyorum ve bunuda 35-40 bin liraya kadar anca çıkarmak istiyorum. Tabi Aralık geldi geçiyor maalesef fiyatlar ucuzken almak lazım lakin bu konuyu ailemle iki üç defan anca konuştuk, pek te yüklenip üzmek de istemiyorum onları bilmiyorum iki ara bir derede kaldık hocam.
Varsa bi farklı tavsiyeniz eksik etmeyin.

KS

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Wattman almazsan oynarsın RX500 serisi sıkıntılı
Wattman marka ismi mi? Hani giriş seviyesi olsun diyorum artık o yüzden RX 500 den seçtim ekran kartını. Şimdi birde anlarsınız herhalde arkadaşlar arasında uyumluk esastır. Şimdi ben gider 40-50 bin liralık sisten kurup masamı donatsam zengin görünürüm olmaz öyle gerek yok abartıya ondan yani. Eğer ki bu olmaz derseniz Max 10 bin liralık bir 8 GB olsun ekran kartı tavsiyeniz.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Wattman marka ismi mi? Hani giriş seviyesi olsun diyorum artık o yüzden RX 500 den seçtim ekran kartını. Şimdi birde anlarsınız herhalde arkadaşlar arasında uyumluk esastır. Şimdi ben gider 40-50 bin liralık sisten kurup masamı donatsam zengin görünürüm olmaz öyle gerek yok abartıya ondan yani. Eğer ki bu olmaz derseniz Max 10 bin liralık bir 8 GB olsun ekran kartı tavsiyeniz.
Wattman AMD kartlarda ki bir hatanın ismi RX500 de sıkça yaşanıyor RX5000 serisinde biraz toparladı , RX6000 VE RX7000 kartlarda sorun %95 çözüldü.

2. el de RX6700-6700XT bakabilirsin , 3060 Tİ bakabilirsin.

0 olarak da RX7600

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Nasıl yani sıfır diye ikinci el kullanılmış bir ekran kartı mı getirirler? Hani eminsiniz değil mi her oyunu rahatça oynatır mı sıfırı kapalı kutusu varsa? Gerçi 8 GB 256 bit bu arada. Neyse yani minimumda fiyat tutmak istiyorum daha rahat alabilmek için yoksa ben gider 17-18 bin liralık 16 GB 128 bit 4060ti var Palit Jetstream in o da olur. Yalnız bu ikisinin arasında farklar (4060 ti rx590 a göre); 2 kat daha fazla önbellek kapasitesi ve 2 kat daha düşük bit değerine sahip. Yani benim amacım ne biliyir musun?
Arkadaşlarıma göre en ucuz oyun bilgisayarı toplayıp masayı donatmayı düşünüyorum ve bunuda 35-40 bin liraya kadar anca çıkarmak istiyorum. Tabi Aralık geldi geçiyor maalesef fiyatlar ucuzken almak lazım lakin bu konuyu ailemle iki üç defan anca konuştuk, pek te yüklenip üzmek de istemiyorum onları bilmiyorum iki ara bir derede kaldık hocam.
Varsa bi farklı tavsiyeniz eksik etmeyin.
Kart eski kart. Ben daha güncel bir kart almanız taraftarıyım. Yukarıda Yunus hocamın da dediği gibi bilinen bir sıkıntısı da var.

KS

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Kart eski kart. Ben daha güncel bir kart almanız taraftarıyım. Yukarıda Yunus hocamın da dediği gibi bilinen bir sıkıntısı da var.
Anladım, sağolasın teşekkürler. Var hani bir tane Hepsiburadada XFX marka https://app.hb.biz/GYsUEJKKVqJK
Bunda sorun var mı?

Wattman AMD kartlarda ki bir hatanın ismi RX500 de sıkça yaşanıyor RX5000 serisinde biraz toparladı , RX6000 VE RX7000 kartlarda sorun %95 çözüldü.

2. el de RX6700-6700XT bakabilirsin , 3060 Tİ bakabilirsin.

0 olarak da RX7600
Bir tane 3060 var aslında 12 GB https://ty.gl/9oju1bxqhpyvu
Bunu da sevdim yorumlarının çoğu olumlu

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri