Yani daha yeni ilk defa bilgisayar almayı düşünüyorum sadece tabi ailem istemiyor bunu derslerin için zararlı diye neyse bu ekran kartı şimdiki ETS counter gibi oyunları kasmadan donmadan oynatır mı? Normalde Nvidia düşünürdüm ama sonra bu kadar abartmaya gerek olmadığını gördüm sizce nasıl bir ekran kartıdır bu RX 590?
Oynayacağım oyunlar:
CS 2
ETS 2
OMSİ 2
NFS 2
PCBS 2 ( PC Building sümilatör )
PUBG ( Player unkown battle grounds )
COD Modern Warfare 3–Black Ops 6
NFS MOST WANTED 2005
GTA San Andreas
Asetto Corsa
Minecraft
Battlefield
Ravenfield
Zula (Belki)
Bu ekran kartından beklentim:
Bana düşük bütçeli her oyunu kasamdan donmadan akıcı bir şekilde oynatsın yeter ultra ayarlarla işim yok zaten gerçekçi grafikleri göstersin en fazla onu istiyorum. Bu ekran kartı neden alınır alınmaz artıları eksilerinden vesaire bu gibi şeylerinden birbir anlatır mısınız rica etsem? Müsait vaktinizde yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler yorumumu görüp okuyacağınız için...
Oynayacağım oyunlar:
CS 2
ETS 2
OMSİ 2
NFS 2
NFS MOST WANTED 2005
GTA San Andreas
Asetto Corsa
Minecraft
Battlefield
Ravenfield
Zula (Belki)
Bana düşük bütçeli her oyunu kasamdan donmadan akıcı bir şekilde oynatsın yeter ultra ayarlarla işim yok zaten gerçekçi grafikleri göstersin en fazla onu istiyorum. Bu ekran kartı neden alınır alınmaz artıları eksilerinden vesaire bu gibi şeylerinden birbir anlatır mısınız rica etsem? Müsait vaktinizde yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler yorumumu görüp okuyacağınız için...
Yani daha yeni ilk defa bilgisayar almayı düşünüyorum sadece tabi ailem istemiyor bunu derslerin için zararlı diye neyse bu ekran kartı şimdiki ETS counter gibi oyunları kasmadan donmadan oynatır mı? Normalde Nvidia düşünürdüm ama sonra bu kadar abartmaya gerek olmadığını gördüm sizce nasıl bir ekran kartıdır bu RX 590?
Oynayacağım oyunlar:
CS 2
ETS 2
OMSİ 2
NFS 2
NFS MOST WANTED 2005
GTA San Andreas
Asetto Corsa
Minecraft
Ravenfield
Zula (Belki)
Ben düşük bütçeli zaten, her oyunu kasmadan donmadan akıcı bir şekilde oynatsın yeter ultra ayarlarla işim yok zaten gerçekçi grafikleri göstersin en fazla onu istiyorum.
Son düzenleme: