Arkadaşlar bir süreliğine böyle idare edeceğim oyun oynatmayacak derecede darboğaz yapar mı örnek veriyorum Valorant oynarken FPS düşmesi yaşayarak mı oynarım hiç mi oynatmaz hikayeli oyunları vs Valorant'ı CS'yi?
Televizyon monitöründe oynuyom zaten 60 hz 1920x1080 p oynarım oyunu en düşük ayarlarda gözümün rahat etmesi için oynatır mı? fps drop yaşar mıyımÇözünürlüğü yükselt ekran kartını performans değil de görsel odaklı zorla sıkıntı olmaz yani ekran kartına yükü bindirmeye bak
Yapman gereken kartı zorlamak hafifletmek değil yani güç işlemciye değil de ekran kartına binsin zaten işlemci en kötü ihtimal yine %70 i geçer kullanımda yani yapman gerekenTelevizyon monitöründe oynuyom zaten 60 hz 1920x1080 p oynarım oyunu en düşük ayarlarda gözümün rahat etmesi için oynatır mı? fps drop yaşar mıyım
Anakartım H510m-kYapmaz güzel insan. Neden yapmaz oyunlarda full çözünürlükler oynacağını düşünüyorum o yüzden yapmaz. Hiç bir şeyden kısmadan oynarsan rahatlıkla takılırsın. Anakartın yapay zeka teknolojisini destekliyorsa direk yetkiyi ona ver kafan daha rahat olur. Benim sistemim de ekran kartım çürük elma dar boğaz yapar dediler çoğu kişi ama işi bildikten sonra yapmıyor emin olabilirsin.
Asus Prime yapay zeka teknolojisi yok ama akıllı kontrol teknolojisi var. Anakartın sürücüleri güncelse bütün oyunları yüksek ayarlarda girin akıllı kontrol teknolojisi de açık konumda ise sıkıntı olmaz. Çünkü işlemci 10 nesil bir işlemci oyunları kaldıracaktır ve veri akış hızı da çok kötü değil. Darboğaz yaşamazsın.Anakartım H510m-k