Son güncellemelerle azaldı deniliyor bu hata? amd yavaş yavaş çözüyor diyorlar doğru mu sizce?Hiçbir şey kesin çözüm değildir doğru sürücüleri yüklersen crackli oyun yüklemezsen virüs yüklemezisen sorun yaşama oranını azaltırsınız.
Benim 6800 kullanan arkadaşlarım var kaç aydan beri sorunsuz kullanıyorlar.Son güncellemelerle azaldı deniliyor bu hata? amd yavaş yavaş çözüyor diyorlar doğru mu sizce?
Anladım hocam tamam, teşekkür ederim umarım bir sorun yaşamam aldığım da sapphire markasını bazı kişiler bazı yerlerde kötülüyor içime kuşku düşmedi değil ama RX 6500XT de bi sorun yaratmamıştı.Benim 6800 kullanan arkadaşlarım var kaç aydan beri sorunsuz kullanıyorlar.
Marka olarak yurt dışında amd kartların babası olarak bilinir sadece amd kart üretiyorlar.Anladım hocam tamam, teşekkür ederim umarım bir sorun yaşamam aldığım da sapphire markasını bazı kişiler bazı yerlerde kötülüyor içime kuşku düşmedi değil ama RX 6500XT de bi sorun yaratmamıştı.
Anladım hocam değerli vaktinizi ayırıp yanıtladığınız için çok teşekkür ederimmMarka olarak yurt dışında amd kartların babası olarak bilinir sadece amd kart üretiyorlar.
KısmetŞans işi bende Yeni rx 6700xt aldım sonrun yok zaten wattman yazılımsal bir arıza şayet wattman verirse farklı driver ile çözülüyor
okurken gözlerim yaşarıyor arkadaşlar, wattmandan müzdarip biri olduğumdan her türlü yol ile de çözemediğimden kart bu kadar güçlüyken böyle basit hatalarla uğraşıyor olmam çok koyuyor, çoğu kişi bu hataları yaşamıyor gördüğüm kadarıyla. denk geldi mi benim gibileri de ağlatıyor işte