RX 6600 WattMan Hatası Verir mi?

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Arkadaşlar Sapphire modelini alacağım. WattMan hatası alan var mı veya alan varsa çözebilen var mı? Bilgi verirseniz 4750'ye alacağım. Alırsam %100 çözümü var mı? RX 6500XT'den geçiş yapacağım.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hiçbir şey kesin çözüm değildir doğru sürücüleri yüklersen crackli oyun yüklemezsen virüs yüklemezisen sorun yaşama oranını azaltırsınız.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Benim 6800 kullanan arkadaşlarım var kaç aydan beri sorunsuz kullanıyorlar.
Anladım hocam tamam, teşekkür ederim umarım bir sorun yaşamam aldığım da sapphire markasını bazı kişiler bazı yerlerde kötülüyor içime kuşku düşmedi değil ama RX 6500XT de bi sorun yaratmamıştı.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Kesin değil ama genelde çözülüyor driver ile. Kesin sorunsuz model olsa herkes onu alırdı amd tarafında. Sorun olursa da elimizden gelen desteği vermeye çalışırız.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Anladım hocam tamam, teşekkür ederim umarım bir sorun yaşamam aldığım da sapphire markasını bazı kişiler bazı yerlerde kötülüyor içime kuşku düşmedi değil ama RX 6500XT de bi sorun yaratmamıştı.
Marka olarak yurt dışında amd kartların babası olarak bilinir sadece amd kart üretiyorlar.

fth6868

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Şans işi bende Yeni rx 6700xt aldım sonrun yok zaten wattman yazılımsal bir arıza şayet wattman verirse farklı driver ile çözülüyor

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
okurken gözlerim yaşarıyor arkadaşlar, wattmandan müzdarip biri olduğumdan her türlü yol ile de çözemediğimden kart bu kadar güçlüyken böyle basit hatalarla uğraşıyor olmam çok koyuyor, çoğu kişi bu hataları yaşamıyor gördüğüm kadarıyla. denk geldi mi benim gibileri de ağlatıyor işte

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
okurken gözlerim yaşarıyor arkadaşlar, wattmandan müzdarip biri olduğumdan her türlü yol ile de çözemediğimden kart bu kadar güçlüyken böyle basit hatalarla uğraşıyor olmam çok koyuyor, çoğu kişi bu hataları yaşamıyor gördüğüm kadarıyla. denk geldi mi benim gibileri de ağlatıyor işte
:(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri