RX 6700 XT Sistemde Görüntüde Bozulmalar Oluyor

leventmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arka planda RDR2 kurulumu yapıyordum CPU işlemci yükü %90 üzerindeydi bende dedim cpu yeterince yük altında oynamayayım ekranı kapatayım 15 dk sona açtım ilerleme ne durumda diye bakmak için bir anda böyleoldu açınca sonra maus ile yenile yaptım geçmedi arka planı değiştirince geçti. Bir anlık birşeymiydi yoksa kartta sorunmu var diye korktum açıkcası sizce:(
Şimdi yeni bir test yaptım 20dk süren FurMark ile
Test ayarı: 8X MSAA - 2560x1440
Test süresi: 20dk

İncelerseniz mutlu olurum.
2.jpg
1.jpg

2391894553.png

Ekli dosyalar

• 2391894553.png
    2391894553.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 10

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64
CPU fazla yükte çalıştığı için olmuştur. Arkadaşın da böyle olmuş işlemci hasarlı olabilir. Garantisi devam ediyor ise garantiye yollamanızı tavsiye ederim.

KS

leventmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
CPU fazla yükte çalıştığı için olmuştur. Arkadaşın da böyle olmuş işlemci hasarlı olabilir. Garantisi devam ediyor ise garantiye yollamanızı tavsiye ederim.
Cevap için çok teşekkür ederim kardeşim evet garantisi sürüyor Sinerji Bilgisayardan takip edeceğim bir kez daha yaşar isem bu durumu dediğin gibi dostum. İncelediysen eğer FurMark testimi ve değerleri sanırım ekran kartından şüphelenmedin.

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64
Cevap için çok teşekkür ederim kardeşim evet garantisi sürüyor Sinerji Bilgisayardan takip edeceğim bir kez daha yaşar isem bu durumu dediğin gibi dostum. İncelediysen eğer FurMark testimi ve değerleri sanırım ekran kartından şüphelenmedin.
Ekran kartlık bir olay yok. Bir daha yaşarsanız garantiye gönderin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri