RX 6700Xt Sistem Alınır Mı

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Arkadaşlar selam icim de korku var Rx 6700xt asus dual kronik sorunlu diyen var wattman yersin oyun oynayamazsın diyen var gaming gentrden alacağım yarın mağazadan teslim ile site güvenilir mi ekran kartı sorun çıkartır mi frekans tv 5 sistem bakabilirsiniz siteden 19k 1 lira bile bütçe arttıramam aklım cok sıkıntı da

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Arkadaşlar selam icim de korku var Rx 6700xt asus dual kronik sorunlu diyen var wattman yersin oyun oynayamazsın diyen var gaming gentrden alacağım yarın mağazadan teslim ile site güvenilir mi ekran kartı sorun çıkartır mi frekans tv 5 sistem bakabilirsiniz siteden 19k 1 lira bile bütçe arttıramam aklım cok sıkıntı da
Hocam bu fiyata daha iyi sistem var mı yok mu bilmiyorum şu an. Fakat imzada da göreceğin üzere sistemim asus 6700xt. Gayet de memnunum sistemden bir problem vs yaşamadım şu ana kadar. Sadece FM oynarken çok nadir de olsa alt tab yapınca 2 sn mouse donuyordu bir süredir bu problemi de yaşamıyorum. Wattman yeme şansın 0 nerdeyse. 6bin serisinde bu hata giderildi çünkü.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Hocam bu fiyata daha iyi sistem var mı yok mu bilmiyorum şu an. Fakat imzada da göreceğin üzere sistemim asus 6700xt. Gayet de memnunum sistemden bir problem vs yaşamadım şu ana kadar. Sadece FM oynarken çok nadir de olsa alt tab yapınca 2 sn mouse donuyordu bir süredir bu problemi de yaşamıyorum. Wattman yeme şansın 0 nerdeyse. 6bin serisinde bu hata giderildi çünkü.
1080p de 5-6 sene high ayarlar da oynar mıyım ya da memnun musun şu anda

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
1080p de 5-6 sene high ayarlar da oynar mıyım ya da memnun musun şu anda
Hocam şu an çoğu oyunları very highda oynuyorum. Daha çok fps oyunları oynayan biriyim orda fps değeri benim için önemli. Hikaye bazlı oyunlarda ise 60 fps üstü verdiği sürece sorun yok benim için. Sana kesinlikle 5-6 sene high ayarlarda oyun oynarsın garantisini veremem tabiki ama 5-6 sene rahat kullanırsın.

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Hocam şu an çoğu oyunları very highda oynuyorum. Daha çok fps oyunları oynayan biriyim orda fps değeri benim için önemli. Hikaye bazlı oyunlarda ise 60 fps üstü verdiği sürece sorun yok benim için. Sana kesinlikle 5-6 sene high ayarlarda oyun oynarsın garantisini veremem tabiki ama 5-6 sene rahat kullanırsın.
1080p de dar boğaz yapar mı ve sence gaming gen tr güvenilir mi mağazadan teslim le gidip alacağım

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Hocam aynı sistemi kullanıyorum. Herhangi bir darboğaz yapma söz konusu değil. Sistemi gamingentr üzerinden aldım ben de zaten.

fat88

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bende Gaming Genden rx6700xt dual model ekran kartlı sistem aldım. Cw var bu modellerde genelde sende de çıkar mı bilmiyorum. Tabi cw yi sorun etmiyorsan hiç sorun yok :)

KS

Thingsss

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Bende Gaming Genden rx6700xt dual model ekran kartlı sistem aldım. Cw var bu modellerde genelde sende de çıkar mı bilmiyorum. Tabi cw yi sorun etmiyorsan hiç sorun yok :)
Oynamama oyun da fps drop yapar bozarsa sorun olur o ne ve dediklerimi yapmıyorsa umrum da olmaz

fat88

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Oynamama oyun da fps drop yapar bozarsa sorun olur o ne ve dediklerimi yapmıyorsa umrum da olmaz
Benim sistemimde i5 12400f işlemci ile kullanıyorum şu ana kadar oyunlarda direk ekran kartı ile alakalı fps drop yaşamadım. Bazı oyunlarda oyundan kaynaklanan droplar yaşadım onlarda güncelleme ile yada bazı ayarlar ile düzeldi. Tabi her oyunu oynamadım bilemem :)

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Coil whine yani ekran kartından cızırtı gibi bir ses geliyor hocam yükteyken. Zamanla azalma da olabilir bende de vardı şu an hiç yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri