RX 6700Xt Ve R5 5600 Isınma Problemi Olur Mu ?

ahhmetto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İncehesap üzerinden bir sistem almayı düşünüyorum ancak benchmarklara baktığımda ekran kartı 75-80 dereceyi görüyorum açıkçası bana fazla geldi, herhangi bir darboğaz söz konusu değil ancak dediğim gibi ekran kartı sıcaklıgı bana fazla geldi fps değerli normal olsada. daha sonrasından bir problem olur mu veya arttırmam gereken bir bileşen var mıdır ?

Sistem Özellikleri;

işlemci: r5 5600
anakart: MSI A520M-A PRO
ram: GOODRAM IRDM PRO 8x2-16GB 3600 MHZ
ekran kartı: MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X 12GB
ssd: James donkey JD512 512GB
kasa: GamePower Horizon Gaming Mesh Panel 650W 80+ Bronze

grimragger

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bilmiyorum babuş bende yeni sistem aldım benzer config bilen yazarsa bende faydalanırım

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sistem linki paylaşır mısınız ? Benchmark ile sıcaklık fazla olabilir ama oyunda 80 dereceyi görmezsiniz. Benchmark kartı normalden fazla çalıştırıyor.

KS

ahhmetto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sistem linki paylaşır mısınız ? Benchmark ile sıcaklık fazla olabilir ama oyunda 80 dereceyi görmezsiniz. Benchmark kartı normalden fazla çalıştırıyor.
benchmark dediğim oyun testleri sistemin linkini bırakayım fakar ssd ve ram arttırılmış şekilde alacağım

Benzer kalitede ve fiyatta önerdiğiniz bir sistem varsa linklerini atabilirsiniz

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ventus kartlar her modelde çok ısınıyor. Kasa da Vento seçilmeden alınmamalı. SSD İse MSI seçilebilir. Alternatif kart olmadığı için böyle almak zorundasınız ama Ventus modelleri diğer kartlara göre hep sıcak çalışır belirteyim.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
kartı asus alabilirsen almanı tavsiye ederim. ısınan bir model değil. işlemci içinde soğutucu alman gerekicek

KS

ahhmetto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ventus kartlar her modelde çok ısınıyor. Kasa da Vento seçilmeden alınmamalı. SSD İse MSI seçilebilir. Alternatif kart olmadığı için böyle almak zorundasınız ama Ventus modelleri diğer kartlara göre hep sıcak çalışır belirteyim.
bu sistem nasıl sizce

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
ısılar normal msi mech ısınan bir seri. ekstra kasa üstüne fanlarla biraz daha rahatlatabilirsiniz.

KS

ahhmetto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
aynı fps değerlerinde bir sistem önerme şansınız var mıdır

Ömerc988

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43