Rx 6900 xt

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Kartın kendine ait sıvı soğutması var. Ondan yüksek performansta çok fark olmaz zaten kart strixmis hiz asirtmayi abartmis da olabilirler sivi sogutma oldugundan. Biraz niş bir ürün. F/p değil.

KS

SANO SHİNCHİRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kartın kendine ait sıvı soğutması var. Ondan yüksek performansta çok fark olmaz zaten kart strixmis hiz asirtmayi abartmis da olabilirler sivi sogutma oldugundan. Biraz niş bir ürün. F/p değil.
Yani sıradan bir rx 6900 xt fiyatlari şu an 20 binlerdeyse bu nerdeyse 2 katı ve aynı performansa sahipse mantığım elimdekini almazdı şahsen, dediğiniz gibi overclock ile alakası olmalı
Peki merak ettiğim diğer bir kısım sıvı sogutmasinin bozuldugu takdirde ne yapilacagi

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Yani sıradan bir rx 6900 xt fiyatlari şu an 20 binlerdeyse bu nerdeyse 2 katı ve aynı performansa sahipse mantığım elimdekini almazdı şahsen, dediğiniz gibi overclock ile alakası olmalı
Peki merak ettiğim diğer bir kısım sıvı sogutmasinin bozuldugu takdirde ne yapilacagi
Servise gidecek bozulursa. Garantisi varsa onlar yapar, yoksa para isterler.

Bu ürün, özel bir olduğu için fiyatı bu kadar yukarıda.

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Hocam sen tanıdığından 30bin tl ye sistem alan kişisin sanırım hatırladım kartı görünce :)

KS

SANO SHİNCHİRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam sen tanıdığından 30bin tl ye sistem alan kişisin sanırım hatırladım kartı görünce :)
Ahahaha evet her şey komple hazır ve elimde merak ettiklerimi sormaktayım. Bana beleşe geldi sayılır tabi o ayrı :D
Servise gidecek bozulursa. Garantisi varsa onlar yapar, yoksa para isterler.

Bu ürün, özel bir olduğu için fiyatı bu kadar yukarıda.
Anlıyorum ancak parasına değmeyen bir ürün galiba sıvı soğutmasına bağlı olarak çalışması oksijen tüpüne bağlı yaşayan, bir hastayı andırıyor sıvı soğutmaların ömrü hakkında pek bir bilgim yok tabi

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Bu ekran kartı normal kullanıcıdan çok OC manyaklarına hitap ediyor pahalı olması normal. Çünkü kendine özel sıvı soğutması var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri