60.000 TL ve üstü RX 9070Xt Ve Ryzen 7 9800X3D Sistem Toplama

grlrbrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
AMD Ryzen 7 9800X3D
Ekran Kartı
ASUS Prime Radeon RX 9070 XT
1758707177353.png

Merhaba,

Oyun odaklı sadece Escape From Tarkov oynanıcak bir sistem toplamak istiyorum. Oyunda işlemcinin etkisi çok büyük, DLSS desteği var ama etkisi çok değil sanırım, ayrıca FSR4 ile uyumlu çalışmıyor şu anlık. 5070ti ve 5080 fiyatları 9070XT'e göre çok fazla olduğu için ve bu oyunda ekran kartının 2K'da ekstra ekstra bir önemi olmadığı için 9070XT'nin gayet yeterli olduğunu okudum bi çok yerde.

Amacım ekran kartı hariç düzgün bir sistem toplamak ve bir kaç sene sonrasında yeni çıkacak ekran kartlarından biriyle rahatça sorun yaşamadan yükseltmek.

Sizce bu sistem bu şekilde mantıklı mı ? FSP markasını daha önce duymamıştım. Kasa ve PSU konusunda sorun yaşar mıyım? Anakart 9800X3D ile sorunsuz çalışır mı ? Undervolt vs. yaparsam sorun yaşar mıyım?

Ekstra olarak bu parça yerine şunu al, bu parça mantıksız gibi önerileriniz olursa açığım.

Şimdiden teşekkürler

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
228
64 gb rami gündelik kullanıcı için çok mantıklı bulmuyorum
ilerisini düşünüyorum diyeceksiniz ama bu bence bayaaa bi ileri süreç
şu an bence boşuna masraf yapıyorsunuz 64 gb konusunda

anakart güzel bir anakart
lakin yine herkes bu kadar yüksek seviye anakart alacak diye bir şart yok

uygun fiyatlı x870 ler b850 ler de iş görür
resimdeki ürün 95k

çok uygun fiyat demiyorum
elbetteki ram fiyat farkı anakart fiyat farkı etken fiyat farkına ama

9070xt li bir sistemde de 100k üstüne çıkmak biraz düşündürücü

1758721824454.png

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Bu kadar para harcadıktan sonra kolay kolay upgrade ihtiyacı duymazsınız. RAM'leri 32'ye düşürüp, PSU ve kasayı değiştirip aradaki farkı 5070Ti bir ekran kartı almanızı tavsiye ederim. Ayrıca o eklediğiniz SSD piyada 1000 lira daha ucuz.

KS

grlrbrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Konuyu tekrar hortlatıyorum, en son vatan bilgisayarda indirimde şöyle bir sistem kurdum. Ram 2X fiyatı, sıvı soğutma değiştirilemiyordu ilerde sorun yaratırsa aynı fiyatlarda farklı bi ürünle değiştiririm.

Bu sistem için yorumu olan var mı ? Ekran kartı ZOTAC markası eskiden hatırlıyorum ama son yıllarda duymamıştım. Bi ondan şüpheliyim.

Toplam fiyat 120bin tl oluyor.
1759869867420.png

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Konuyu tekrar hortlatıyorum, en son vatan bilgisayarda indirimde şöyle bir sistem kurdum. Ram 2X fiyatı, sıvı soğutma değiştirilemiyordu ilerde sorun yaratırsa aynı fiyatlarda farklı bi ürünle değiştiririm.

Bu sistem için yorumu olan var mı ? Ekran kartı ZOTAC markası eskiden hatırlıyorum ama son yıllarda duymamıştım. Bi ondan şüpheliyim.

Toplam fiyat 120bin tl oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 44258
RAM 32 olmalı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri