RX580 mi daha iyi GTX1650Smi

RX 580 Mİ 1650S mi

• RX580

Kullanılan: 0 0.0%
  • 1650S

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibraagrad

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system,]2 3 gün  RX580nin ne kadar kötü olduğunu fark ettim ve iade etmek zorunda kaldım. Şu an amd 5600 5700 ekran kartını kullanıyorum yeni ekran kartı alacağım RX580 MSİ veya ASUS mu alayım yoksa GTX1650S mi emin olamadım sormak istedim[/font]

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütçeniz yetiyorsa 1650S almanızı tavsiye ederim fakat siz şuan hangi ekran kartını kullanıyorsunuz anlamadım ?

Bu arada bütçe belirtmisiniz ? Size marka bazlı olarak öneri yapmak için.

KS

ibraagrad

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Bütçeniz yetiyorsa 1650S almanızı tavsiye ederim fakat siz şuan hangi ekran kartını kullanıyorsunuz anlamadım ?

Bu arada bütçe belirtmisiniz ? Size marka bazlı olarak öneri yapmak için.

amd radeon 5600 5700 2010 civarında almıştım online dersler olduğu için mecbur olarak takmak zorunda kaldım

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

ibraagrad

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
https://www.teknobiyotik.com/teknob...gb-128bit-gddr6-ekran-karti-65sql8ds61ex.html

Bütçeniz için bu ekran kartı daha uygun olabilir ve Galax yurtdışında tanınmış bir markadır ülkemizde yeni yaygınlaşmaya başlıyor fakat kalitelidir satın alabilirsiniz.

Eğer bütçeniz ve sistem özelliklerini elverişli ise https://www.teknobiyotik.com/teknob...super-gddr6-ekran-karti-glx-60srl7dsy91s.html bu ekran kartı indirimde düşünebilirsiniz.

ben de galax almayı düşünüyorum fakat saphireden sonra biraz kafam karıştı saphire cidden kötüydü aşırı ısınıyordu ve ses çıkarıyordu 3 4 kez kendini kapayınca iade ettim

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aldığınız marka model farklı olduğundan galax markası için öyle bir söylemde bulunanam ama şuana kadar aman aman bir şikayeti olduğunu görmedim forumlarda.

F/P olarak alıp kullanacağınız sağlam bir marka.

KS

ibraagrad

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Aldığınız marka model farklı olduğundan galax markası için öyle bir söylemde bulunanam ama şuana kadar aman aman bir şikayeti olduğunu görmedim forumlarda.

F/P olarak alıp kullanacağınız sağlam bir marka.

teşekkür ederim iade geldiği zaman galaxın fiyatı uygun olursa direkt alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri