Rx6600 XT Ye 500W Yeterlimi

refik ünal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
merhaba arkadaşlar rx 6600 xt gigabyte marka ekran kartı almak istiyorum şuan sistemimde 500 w gamepower psu takılı yeterli olurmu amd yeterli olacağını yazmış ama eminde olamadım bilgi olan lütfen aydınlatabilirmi psu ile yükseltmek bütçemi çok aşıyor

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısıpsu.JPG
    Ekran Alıntısıpsu.JPG
    74 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran Alıntısıee.JPG
    Ekran Alıntısıee.JPG
    77.7 KB · Görüntüleme: 41

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
merhaba arkadaşlar rx 6600 xt gigabyte marka ekran kartı almak istiyorum şuan sistemimde 500 w gamepower psu takılı yeterli olurmu amd yeterli olacağını yazmış ama eminde olamadım bilgi olan lütfen aydınlatabilirmi psu ile yükseltmek bütçemi çok aşıyor
Hayır yeterli olmaz

emirhan007

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
500w yetmez 600w yeterli olacaktir bütçeniz yeterse önerim daha yüksek alın ilerde sistemi yükseltirseniz sıkıntı çekmezsiniz

Eren B.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
gamepower, rampage gibi PSU'ları mümkün oldukça sisteminize sokmayın mümkünse daha bilindik kaliteli PSU'ları almak sizin için daha sağlıklı olacaktır. Düzgün 550W bi Psu işinizi görecektir zaten AMD'nin kendi sitesinde bile RX 6600 XT için önerilen PSU 500W.

Bu arada PSU'lara bakarken baya uygun fiyatlı bir şey buldum bunu alabilirsiniz;

Eğer bunu almak istemezseniz Thermaltake, Corsair gibi markalarada bakabilirsiniz.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
gamepower, rampage gibi PSU'ları mümkün oldukça sisteminize sokmayın mümkünse daha bilindik kaliteli PSU'ları almak sizin için daha sağlıklı olacaktır. Düzgün 550W bi Psu işinizi görecektir zaten AMD'nin kendi sitesinde bile RX 6600 XT için önerilen PSU 500W.

Bu arada PSU'lara bakarken baya uygun fiyatlı bir şey buldum bunu alabilirsiniz;

500w doğru fakat aynı şey gamepower psusunun destekleyeceği watt değeri kadar değildir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri