Rx6700 Kendiliğinden Driver Silinme Problemi

mcdilsiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bir kaç ay önce pchocası kanalı vasıtası ile rx6700 ekran kartlı tebilon bilgisayardan masaüstü sistem almıştım. Bilgisayar google chrome sekme geçişlerinde ara ara siyah ekran veriyor alt+tab ile başka bir uygulamaya geçtiğimde görüntü geliyor. Bunun devamında bir iki haftada bir internette sekmeler arası dolaşırken ekran komple giriyor ve görüntü geri gelmiyor. Bilgisayarı resetlediğimde amd sürücüsü siliniyor. Amd Adrenalin Edition'ı açmaya kalktığımda görselde eklediğim hatayı alıyorum ve ekran kartı sürücüsünü tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. İnternette biraz araştırdım windows güncellemelerini de kapattım fakat aynı sorun devam ediyor. Aynı sisteme sahip benzer hata alanlar çözdülerse nasıl çözdüler paylaşırlarsa sevinirim teşekkürler.

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    14.4 KB · Görüntüleme: 17

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Bir kaç ay önce pchocası kanalı vasıtası ile rx6700 ekran kartlı tebilon bilgisayardan masaüstü sistem almıştım. Bilgisayar google chrome sekme geçişlerinde ara ara siyah ekran veriyor alt+tab ile başka bir uygulamaya geçtiğimde görüntü geliyor. Bunun devamında bir iki haftada bir internette sekmeler arası dolaşırken ekran komple giriyor ve görüntü geri gelmiyor. Bilgisayarı resetlediğimde amd sürücüsü siliniyor. Amd Adrenalin Edition'ı açmaya kalktığımda görselde eklediğim hatayı alıyorum ve ekran kartı sürücüsünü tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. İnternette biraz araştırdım windows güncellemelerini de kapattım fakat aynı sorun devam ediyor. Aynı sisteme sahip benzer hata alanlar çözdülerse nasıl çözdüler paylaşırlarsa sevinirim teşekkürler.
Hide or show updates tool yazıp indir sonra Advanced Micro devices ınc display güncellemesini kapat

KS

mcdilsiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hide or show updates tool yazıp indir sonra Advanced Micro devices ınc display güncellemesini kapat
Hocam dönüşünüz için teşekkürler tool u indirdim fakat onda da aşağıdaki gibi bir sonuç aldım

Ekli dosyalar

• hata2.png
    hata2.png
    31.1 KB · Görüntüleme: 14
KS

mcdilsiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam güvenli modda DDU açıp ekran kartını driverını silip sonra tekrar denermisin.
hocam ddu ile güvenli modda sildim şimdi tool ile güncellemeleri kapattım tekrar ekran kartı sürücülerini kuruyorum düzelmezse son durumu yazarım teşekkürler

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
hocam ddu ile güvenli modda sildim şimdi tool ile güncellemeleri kapattım tekrar ekran kartı sürücülerini kuruyorum düzelmezse son durumu yazarım teşekkürler
Birde tarayıcından donanım hızlandırmayı kapat kullandığın tüm tarayıcılarda bu ayar kapalı olsun.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
AMD uygulamasından şu aşağıdaki ayarı yapın. Bir de fastbootu kapatmanızı öneririm. Bende de 6700 var ilk haftalarda sık sık hata alıyordum. Şu an çok nadir hata alıyorum. Google'da yaşanan sorun da birkaç kez oldu onun dışında hiç yaşamadım. Bir de sorunlardan bağımsız -eğer yapmadıysanız- ramler için biostan xmp profile1'e alın. AMD için frekans önemlidir performans artışı olur genel olarak.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    23.4 KB · Görüntüleme: 34

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri