Dostum birde valorant işlemci yiyen bir oyun diye biliyorum ekran kartını fazla tüketmeyebilir belki işlemci ile bir sıkıntı olabilirmi ?Dostum selam aynı ekran kartı bendede mevcut adrenalin software güncellemelerini yaptıktan sonra bendede bazen takılmalar oluyor. Google chromeda gezerken bile bazen donuyor. Sebebini bulamadım ama adrenalin sürümden kaynaklandığını düşünüyorum 2 kere yeni güncelleme geldi son 2 güncelleme bozuk gibi geldi bana. Konuyu takibe alıyorum düzelir diye umut ediyorum. Benide bilgilendirin![]()
Ben tamamen sürücüyü sildim, ve resmi sitesinden tekrar indirdim ve son sürümü kurdum, ortadan kalktı.Dostum selam aynı ekran kartı bendede mevcut adrenalin software güncellemelerini yaptıktan sonra bendede bazen takılmalar oluyor. Google chromeda gezerken bile bazen donuyor. Sebebini bulamadım ama adrenalin sürümden kaynaklandığını düşünüyorum 2 kere yeni güncelleme geldi son 2 güncelleme bozuk gibi geldi bana. Konuyu takibe alıyorum düzelir diye umut ediyorum. Benide bilgilendirin
Dostum birde valorant işlemci yiyen bir oyun diye biliyorum ekran kartını fazla tüketmeyebilir belki işlemci ile bir sıkıntı olabilirmi ?
DDU mu kullandınız silerken? Bende sildim fakat sorun devam etti eski sürümü tekrardan yükledim gene devam etti heralde kalıntı dosyalar kaldı. DDU kullanmak gerekli heralde ?Ben tamamen sürücüyü sildim, ve resmi sitesinden tekrar indirdim ve son sürümü kurdum, ortadan kalktı.
Farklı bir sorunu olabilir, Amd programından Enable performans seçeneğini açsana.DDU mu kullandınız silerken? Bende sildim fakat sorun devam etti eski sürümü tekrardan yükledim gene devam etti heralde kalıntı dosyalar kaldı. DDU kullanmak gerekli heralde ?
hocam son sürüm 23.9.3 değil mi bende de o var zaten.Ben tamamen sürücüyü sildim, ve resmi sitesinden tekrar indirdim ve son sürümü kurdum, ortadan kalktı.
Bende de bu kart var 165hz de freesync ile alakalı bir sorun yaşıyordum. Bunun ile alakalı bir konu açtım ve çözümü bulunca konuya yazdım. Win11 de adrenalin son sürümünde sorun yaşadım ama win10 kullanan arkadaşım aynı kart aynı sürücü ile aynı sorunu yaşamıyordu bende pro sürücü denemeye karar verdim ve sorun ortadan kalktı ya win11 de ya adrenalinde sorun var.
Bu arada rx6700xt sürücü sayfasında pro sürücüsünün 22q3 versiyonu bulunmakta bunu yükleyince windows update silip kendisi başka bir sürücü yüklüyor. Bende pro sürücünün son versiyonu olan 23q3.1 versiyonu indirdim şuan sorunsuz kullanıyorum.
evet dostum bendede şuan o yüklühocam son sürüm 23.9.3 değil mi bende de o var zaten.
demiş olduğun gibi bende pro sürüm kullanıyordum kasayı ilk aldığım zamanlarda hiç bir sorun yaşamıyordum (win10 kullanıyorum) fakat internette pro sürücüsü grafik tasarımı ile uğraşanlar için deniliyordu bende adrenalin sürümüne geçiş yaptım keşke geçmeseydimBende de bu kart var 165hz de freesync ile alakalı bir sorun yaşıyordum. Bunun ile alakalı bir konu açtım ve çözümü bulunca konuya yazdım. Win11 de adrenalin son sürümünde sorun yaşadım ama win10 kullanan arkadaşım aynı kart aynı sürücü ile aynı sorunu yaşamıyordu bende pro sürücü denemeye karar verdim ve sorun ortadan kalktı ya win11 de ya adrenalinde sorun var.
Bu arada rx6700xt sürücü sayfasında pro sürücüsünün 22q3 versiyonu bulunmakta bunu yükleyince windows update silip kendisi başka bir sürücü yüklüyor. Bende pro sürücünün son versiyonu olan 23q3.1 versiyonu indirdim şuan sorunsuz kullanıyorum.
dostum buradan indirme yapabilirsin ekran kartı modeline ve windows sürümünü seçerek aşağıda pro sürüm yazıyor.link atar mısın bulamadım
23.9.1 yükle bendede sendeki sorun oluyodu düzeldievet dostum bendede şuan o yüklü
demiş olduğun gibi bende pro sürüm kullanıyordum kasayı ilk aldığım zamanlarda hiç bir sorun yaşamıyordum (win10 kullanıyorum) fakat internette pro sürücüsü grafik tasarımı ile uğraşanlar için deniliyordu bende adrenalin sürümüne geçiş yaptım keşke geçmeseydimdedirtti yani
dostum buradan indirme yapabilirsin ekran kartı modeline ve windows sürümünü seçerek aşağıda pro sürüm yazıyor.
evet dostum o sürüm iyi idi sonra gelen 2 si sıkıntılı geldi geri yükleyeceğim bende23.9.1 yükle bendede sendeki sorun oluyodu düzeldi
valorantta düşük mhzmiydi ben yükledim 23.9.1 hala aynı23.9.1 yükle bendede sendeki sorun oluyodu düzeldi
amd software pro editioun ve adrenalin sürüm farkı nedir bilginiz var mı ?arkadaşlar amd software pro editiounu yükledim 2-3 gündür hiçbir sorunlar karşılaşmadım. adrenalin sürümde sıkıntılar devam ediyor geliştirilmesi ve sıkıntıların giderilmesi lazım gerçekten.googledeki sorunum bile çözüldü.herşey programlarla ilgili
valorantta r5 5600 rx6700xt ile yüksek ayarlarda videolarda 400 500 alırlarken ben 100fps oynuyorum şaka mı buarkadaşlar amd software pro editiounu yükledim 2-3 gündür hiçbir sorunlar karşılaşmadım. adrenalin sürümde sıkıntılar devam ediyor geliştirilmesi ve sıkıntıların giderilmesi lazım gerçekten.googledeki sorunum bile çözüldü.herşey programlarla ilgili