- Konu Sahibi
6 yıldır msi kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ondan dolayı.Neden?
6 yıldır msi kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ondan dolayı.Neden?
Asus rog ekran kartların en tepe modelidir sorun yaşama ihtimalin msi dan daha az6 yıldır msi kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ondan dolayı.
Tamam teşekkür ederimAsus rog ekran kartların en tepe modelidir sorun yaşama ihtimalin msi dan daha az
Rica ederimTamam teşekkür ederim![]()
o alınır.2060 super içime siniyor ama hangi model alınmalı. MSI gaming X var ama çok pahalı
son mesajları okudum illa msi diyorsan MSİ GAMİNG X 2060 SUPER bunu almalısınKral, 3 fanlı modeli çok sevmiyorum. Bir şey sormak istiyorum. bütçe 4 bin tl
MSİ VENTUS 2060 SÜPER Mİ
MSİ GAMİNG Z 2060 MI YOKSA
MSİ GAMİNG X 2060 SUPER Mİ ?
bu kartlardan hangisini alayım.
sessizlik güç tüketimi ve soğutma önemli benim için.
benim monitör özelliklerimi de düşünelim.
Ekli dosyayı görüntüle 24371
Msi kullanıcısıyım çok memnunum karar verdim zaten 2060 super alıcam gaming x. yardımlarınız için teşekkür ederim. kartı alacağım sırada size bilgileri atarım karar veririz.son mesajları okudum illa msi diyorsan MSİ GAMİNG X 2060 SUPER bunu almalısın
hadi bakalım simdiden hayırlı olsunMsi kullanıcısıyım çok memnunum karar verdim zaten 2060 super alıcam gaming x. yardımlarınız için teşekkür ederim. kartı alacağım sırada size bilgileri atarım karar veririz.
Yardım ederler kullanicilarMsi kullanıcısıyım çok memnunum karar verdim zaten 2060 super alıcam gaming x. yardımlarınız için teşekkür ederim. kartı alacağım sırada size bilgileri atarım karar veririz.
ALLAH razı olsunhadi bakalım simdiden hayırlı olsun
ALLAH razı olsunYardım ederler kullanicilar