Ryzen 5 5600 Işlemci RX 7700 XT Darboğaz Yapar Mı?

EnesTeija

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB

Arkadaşlar sistem nasıl darboğaz olur mu acaba yardım eder misiniz oyunlarda gözle görülür fark edilir mi Oynadığım oyunlar cs 2 valo r6 falan yarın sipariş vereceğim veya buna benzer sistem öneriniz varsa onuda alabilirim

Asımbaba

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
3

Arkadaşlar sistem nasıl darboğaz olur mu acaba yardım eder misiniz oyunlarda gözle görülür fark edilir mi Oynadığım oyunlar cs 2 valo r6 falan yarın sipariş vereceğim veya buna benzer sistem öneriniz varsa onuda alabilirim
bence bi darboğaz yok

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763

o kombinansyon ile FHD de oyun oynarken ekran kartından tam verim alamazsın. bu da kullanamayacağın bir güce fazladan para vermektir. yani ferrari alıp 60 hızda gideceksin. o ekran kartını Qhd çözünürlükte kullanırsan işlemci ekran kartını besler ve hak edilen verimi alırsın.

KS

EnesTeija

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
o kombinansyon ile FHD de oyun oynarken ekran kartından tam verim alamazsın. bu da kullanamayacağın bir güce fazladan para vermektir. yani ferrari alıp 60 hızda gideceksin. o ekran kartını Qhd çözünürlükte kullanırsan işlemci ekran kartını besler ve hak edilen verimi alırsın.
Ryzen 7 5700x mi yapayım işlemciyi

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
178
Senin sisteme ayırdığın bütçe ne kadar ?

kreon61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba hocam. Nasıl buldunuz sistemi bende almak istiyorum . Denediyseniz eğer deneyiminizi paylaşır mısınız bizlerle

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri