Elimde APU bir sistem var ve üzerine artık ekran kartı almak istiyorum 9060XT modeli almaya karar verdim ama darboğaz yapar mı ne derecede yapar ve önüne geçebilir miyim gibi sorular aklıma geliyor anlayan biri yardımcı olabilirse sevinirim.
Cevap için teşekkürler hocam 9060XT 16GB modelini almaya karar verdim ileride bütçe olunca işlemciyide R5 7500F ile güncellemeyi düşünüyorum o zamana kadar bu işlemci ile kalırım.şimdi darbogaz yapıcak dıye sısteme 3060 almıyacagına gore yada sistemi darbogaz yapacak dıye satıp daha ust modele cıkartmyacagın için darbogazı neden kafanıza takıyorsunz
dostum darbogaz dedıgın sey senın sıstemıne zarar veren yada sıkıntı sorunlar acan bır sey degılkı bunu senın anlamanın anlamı dahı yok kaldıkı uzerıne her sıstem de darbogaz olur bunun bır kacarı yok . kendınız darbogaz olucak dıye kacırmayın
9060xt performanslı kart 16modelı alınabılır ama fıyat performans sklasına bakmak lazım rakıbı ıle arasında performans ve fıyat karsılastırması yapılması dogru olur .