- Tepki
- 0
Arkadaşlar merhaba. Sinerji’den bu sistemi aldım. Sistem elime geldi. Adamlar montaj yaptıktan sonra test yapmışlar. Yaptıkları testte işlemci hiçbir zaman 71 derece üstüne çıkmamış. Gayet normal. Ama sistem bana ulaşınca işlemcide ısınma sorunu olduğunu fark ettim. Masaüstünde boştayken bile işlemci 70-75 derece aralarında. Ayrıca test ekibinin yaptığı testin aynısını ben yapınca işlemci 81 derece altına inmiyor.
Bunun sebebi ne olabilir? Termal macunun sistem kargodayken akma ihtimali var mı? Ona göre termal macun yenileyeceğim. Bios menüsünden bütün fanları fullesem de değişiklik yok.
Test ekibinin yaptığı test ekte bulunuyor. Kendi yaptığım testi bilerek eklemedim çünkü işlemci 81 derecenin altına hiç inmiyor.
Bunun sebebi ne olabilir? Termal macunun sistem kargodayken akma ihtimali var mı? Ona göre termal macun yenileyeceğim. Bios menüsünden bütün fanları fullesem de değişiklik yok.
Test ekibinin yaptığı test ekte bulunuyor. Kendi yaptığım testi bilerek eklemedim çünkü işlemci 81 derecenin altına hiç inmiyor.