Yardım Ryzen 5 7600X Undervolt Ve Pbo Ayarları

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
maksimum termal sıcaklığı 85 ve curve optimizer 30 yaptım, ayrıca pbo limitlerini manuel girdiğimde ara sıra kapanıyordu fakat stress testinde 77 dereceydi

şimdi ise termal sıcaklığı eski haline çevirdim, curve optimizer 25 yapıp pbo limitlerini auto yaptım fakat sıcaklık 86 larda

daha fazla düşürmenin yolu var mı işlemci 5.3 ghz'de takıldı 5.4 çıkmıyor yoksa maksimum bu kadar mı.

Forumlarda dolaştığımda benim eski ayarlarımda kararsızlık yaşayan yokmuş ben neden yaşadım bilen varsa yardım edebilir mi

not: eskiden stres testinde sıcaklık 94'tü

KS

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
maksimum termal sıcaklığı 85 ve curve optimizer 30 yaptım, ayrıca pbo limitlerini manuel girdiğimde ara sıra kapanıyordu fakat stress testinde 77 dereceydi

şimdi ise termal sıcaklığı eski haline çevirdim, curve optimizer 25 yapıp pbo limitlerini auto yaptım fakat sıcaklık 86 larda

daha fazla düşürmenin yolu var mı işlemci 5.3 ghz'de takıldı 5.4 çıkmıyor yoksa maksimum bu kadar mı.

Forumlarda dolaştığımda benim eski ayarlarımda kararsızlık yaşayan yokmuş ben neden yaşadım bilen varsa yardım edebilir mi

not: eskiden stres testinde sıcaklık 94'tü
pbo ayarlarını ellemeden optimizer 30 yaptım tekrardan cinebench skoru 14300 den 14900 çıktı fakat voltaj 95 ten 100 lere dayandı

1699972842134.png

son testler böyle de maksimum mhz nasıl 6,100'lerde oluyor onu anlamadım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri