Ryzen 5600 işlemciye sahibim stok fanda cod Battlefield gibi oyunlarda 75-80 dereceyi görüyorum. Sistem özelliklerim imzamda yazılı. SE-214 XT 120mm sogutucusunu öneriyorlar sıvı sogutucuya gerek yok deniyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba önerilen soğutucu f/p bir ürün ve yerine göre bazı 2 fanlı sıvı soğutmalardan daha iyi olabiliyor. 5600 içinde yeterli gelecektir. Sanırım maksimum 60-65 tahmini gezmesi gerek, onilne oyunlarda işlemci bazlı olan, yine de elinde ürün olup dediğiniz oyunlarda deneyenlerin yorumunu da bekleyebilirsiniz, İyi geceler.Ryzen 5600 işlemciye sahibim stok fanda cod Battlefield gibi oyunlarda 75-80 dereceyi görüyorum. Sistem özelliklerim imzamda yazılı. SE-214 XT 120mm sogutucusunu öneriyorlar sıvı sogutucuya gerek yok deniyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
sıvı sogutmaya evet gerek yok bende SE-214 XT önerirmRyzen 5600 işlemciye sahibim stok fanda cod Battlefield gibi oyunlarda 75-80 dereceyi görüyorum. Sistem özelliklerim imzamda yazılı. SE-214 XT 120mm sogutucusunu öneriyorlar sıvı sogutucuya gerek yok deniyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Önerilen soğutma işlemcin için gayet yeterliRyzen 5600 işlemciye sahibim stok fanda cod Battlefield gibi oyunlarda 75-80 dereceyi görüyorum. Sistem özelliklerim imzamda yazılı. SE-214 XT 120mm sogutucusunu öneriyorlar sıvı sogutucuya gerek yok deniyor. Yorumlarınızı bekliyorum.