Öneri Ryzen 7 5800X Için Sıvı Soğutucu

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,440
Sıvı soğutma dışında kule tipi düşünürmüsün.

Sıvı soğutma için önerim

Kule tipi için önerim

Noctua NH-D15

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

280'de destekliyor olarak gösteriyor ama

KS

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Sıvı soğutma dışında kule tipi düşünürmüsün.
Aslında Kule tipi var hocam arctic freezer 34 var ama işlemci ısısı 90 dereceye kadar çıkıyor ve ben bu kule tipini takamadım sanırım ne yaptıysam bir türlü oturtamadım yani gerçi emin değilim belki de taktım. Tüm parçalarımı kendim söküp takıyorum ve o yüzden rahat rahat 3 5 ayda bir temizlik yapıyorum ama sırf şu kule tipi için kasayı açmıyorum o kadar zorluyor hocam, o yüzden sıvı soğutucuların kurması daha kolayıma geleceğini düşündüğüm için istiyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,440
Aslında Kule tipi var hocam arctic freezer 34 var ama işlemci ısısı 90 dereceye kadar çıkıyor ve ben bu kule tipini takamadım sanırım ne yaptıysam bir türlü oturtamadım yani gerçi emin değilim belki de taktım. Tüm parçalarımı kendim söküp takıyorum ve o yüzden rahat rahat 3 5 ayda bir temizlik yapıyorum ama sırf şu kule tipi için kasayı açmıyorum o kadar zorluyor hocam, o yüzden sıvı soğutucuların kurması daha kolayıma geleceğini düşündüğüm için istiyorum
Arctic senin işlemcin için yetersiz ama attığım Noctua DH15 in yorumlarına da bakarsan 5800x ile kullananlar mevcut ve yeterli geliyor

KS

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Genel de şu "LIQUID" modelini öneriyorlar aklımda da bu vardı, teşekkürler hocam

Arctic senin işlemcin için yetersiz ama attığım Noctua DH15 in yorumlarına da bakarsan 5800x ile kullananlar mevcut ve yeterli geliyor
Hocam kule tipini tövbe edecem gibi :D yani ben de sorun belki ama gerçekten çok zor kule tipleri o sebepten sıvı soğutucu daha çok ilgimi çekiyor

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,440
Genel de şu "LIQUID" modelini öneriyorlar aklımda da bu vardı, teşekkürler hocam

Hocam kule tipini tövbe edecem gibi :D yani ben de sorun belki ama gerçekten çok zor kule tipleri o sebepten sıvı soğutucu daha çok ilgimi çekiyor
Arctic sıvı soğutmalar genel soğutmalar göre kalın oluyor üst kısma takamayabilirsin NZXT daha iyi olur

Ya da Cougar

KS

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Hocam 280 e kadar desteklediğini nerede gördünüz veya ben nasıl görebilirim özelliklere baktım ancak göremedim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam 280 e kadar desteklediğini nerede gördünüz veya ben nasıl görebilirim özelliklere baktım ancak göremedim
Ekran Alıntısı.PNG

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri