Sorun yok kardeşim işlemcin 3600mhz den fazla da destekler , önemli olan anakartın kaç MHz desteklediğiMerhaba
İşlemcim için XPG 3600 MHz aldım fakat işlemcim 3200 MHz destekliyor ramları iptal etsem mi sorun yaşar mıyım?
Anakartım 4600 MHz destekliyor işlemci 3200 falan diyordu Google o yüzden anlamadığım için sormak istedimSorun yok kardeşim işlemcin 3600mhz den fazla da destekler , önemli olan anakartın kaç MHz desteklediği
İşlemcinin optimal desteklediği hız 3800 MHz RAM (maksimum performansı bu hıza ulaşan RAM ile alırsın).Merhaba
İşlemcim için XPG 3600 MHz aldım fakat işlemcim 3200 MHz destekliyor ramları iptal etsem mi sorun yaşar mıyım?
Teşekkür ederim ilginiz için çok sağolsun.Msi b550 gaming plus anakarta sahibim 4600 MHz’ye kadar destekliyorİşlemcinin optimal desteklediği hız 3800 MHz RAM (maksimum performansı bu hıza ulaşan RAM ile alırsın).
Farklı işler için anakartınızın son desteklediği RAM hızı kaç yazıyorsa o hıza kadar destekler.
Ancak 3600 MHz RAM ile 3800 MHz arasında "oyun amaçlı ise" neredeyse bir farkını göremezsiniz. Anakartınız 3600 MHz hızı destekliyorsa hayırlı olsun.
AMD'nin kendi sitesinde 3200 MHz diye yazdığına bakmayın.
Merhaba , görev yöneticisinden kaç mhz çalıştığına bakabilirmisiniz çoğu kişi aldıktan sonra 3200 mhz de kullanmaya devam ediyor bios ayarlarından profile i seçmeniz gerekiyor 3600 mhz kullanmanız içinTeşekkür ederim ilginiz için çok sağolsun.Msi b550 gaming plus anakarta sahibim 4600 MHz’ye kadar destekliyor![]()
Teşekkür ederim biostan ayarladım 3600 çalışıyor Şuan teşekkür ederimMerhaba , görev yöneticisinden kaç mhz çalıştığına bakabilirmisiniz çoğu kişi aldıktan sonra 3200 mhz de kullanmaya devam ediyor bios ayarlarından profile i seçmeniz gerekiyor 3600 mhz kullanmanız için