Ryzen 7 7700x sistemim dahili ekran kartı güncellemesinden sonra kilitleniyor.

shubuox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem toplaması gerçekleştirdim. Sistemimin detaylarını aşağıda sizlere belirtiyor olacağım. Bu sistemimde ilk kurulumum ile birlikte herhangi bir sorun yoktu ancak Aygıt yöneticisini kontrol ettiğimde kurulmamış bazı driverler olduğunu fark ettim. Bu driverleri yüklemek için armoury crate uygulamasını kullanarak yazılımları güncellemesini istedim. tüm kurulumlardan sonra dahili ekran kartının kurulumunu gerçekleştirdi ve bu kurulum sonrasında bilgisayarım anlık olarak reset attı. Tekrar çalıştığında ise masaüstünde hiç bir işlem yapmasam dahi mouse imleci yükleme gifine dönüyor ve kalıyor. hiç bir alanda tıklamam karşılık bulmuyor. Çözüm bulamadım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Anakart : Asus ROG Strix X670E-F Gaming
İşlemci : Ryzen 7 7700x
RAM : 2x16 Kingston Fury Beast 6000MHZ DDR5
Ekran kartı : Asus Rog Strix 3080
PSU : Sharkoon SilentStorm Cool Zero 850w GOLD

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Bazılarını kaldırıp tekrar kuruyor olabilir bekledin mi bir süre ?

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
dün akşam itibariyle sistemi açık halde bıraktım, herhangi bir değişiklik maalesef olmadı.
Kurulamayan bir driver olabilir o yüzdende öyle kalmış olabilir. Yeni ürünler olduğu için direk sorun ne bilemiyoruz. Tekrar windows kurulumu yapıp driverlarını manual olarak kendin kurmanı öneriririm böyle bir durum oluyorsa. Eksik driver ne vardı ?

KS

shubuox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bluetooth, USB portları, ses, ağ ve görüntü bağdaştırıcılar eksikti söylediğiniz gibi tekrar kurulum yaparak deneyeyim.

KS

shubuox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bunların çoğunu otomatik kurması lazımdı aslında. Asus sitesinden tek tek kurabilirsin.
Evet, b550 anakart kullanırken otomatik kurulu gelmişti ama sanırım yeni olduğundan kaynaklı sürekli olarak bios güncellemesi geliyor umarım erken alarak kendimi kobay yapmamışımdır :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri