Soru Ryzen 7 9800X3D'yi Bu Sıvı Soğutma Soğutur Mu?

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
kasanızda 280 mm destegı var mı

bunun 360 lık modelı ıle kullanıyoruz 166watt ıle 93 derece oluyor hemen işlemci

işlemciyi bıos tan dusuk modlara alınca 128 watt ıle calısıyor o zamanda işlemci 83 derece oluyor

KS

Mustafa5353

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

bunun 360 lık modelı ıle kullanıyoruz 166watt ıle 93 derece oluyor hemen işlemci

işlemciyi bıos tan dusuk modlara alınca 128 watt ıle calısıyor o zamanda işlemci 83 derece oluyor
İşlemci ne başkan o kadar ısınıyor

Eğer performansı varsa kasayı sıvı soğutmaya göre alıcam ilk önce kaliteli bi sıvı soğutma bakıyorum 5 6 bine

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482

Eğer performansı varsa kasayı sıvı soğutmaya göre alıcam ilk önce kaliteli bi sıvı soğutma bakıyorum 5 6 bine
9800x3d ıslemcınız yokmu aynı ıslemcıden 2 tane var bızde udurmlarını soyledım :)

daha kasa almadınız yanı o zaman almanız gereken parcalalrı ve aldıgınız parcaları soylersenız ona gore sıze yardımcı olayım

KS

Mustafa5353

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
9800x3d aldım 9070xt ekran kartı aldım sıvı soğutmayı henüz almadım kasayıda sıvı soğutmaya göre alacağım kasayı

9800x3d ıslemcınız yokmu aynı ıslemcıden 2 tane var bızde udurmlarını soyledım :)

daha kasa almadınız yanı o zaman almanız gereken parcalalrı ve aldıgınız parcaları soylersenız ona gore sıze yardımcı olayım
Başkan bu işlemci o kadar değeri nasıl görüyor bu sıvı soğutmayla 7800x3d den daha serin çalışan bi işlemci değilmi bu

Son düzenleme:

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
9800x3d aldım 9070xt ekran kartı aldım sıvı soğutmayı henüz almadım kasayıda sıvı soğutmaya göre alacağım kasayı

Başkan bu işlemci o kadar değeri nasıl görüyor bu sıvı soğutmayla 7800x3d den daha serin çalışan bi işlemci değilmi bu
9800x3d serın bır ıslemcı degıl kı zaten ısınan bır ıslemcı

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
kasa olarak bu kasaya bakmanızı oneırırm suankı satı sfıyatıyla kesınlıkle rakıpsız bır kasa
360mm sıvı sogutma destegı ıle öne cıkıyor

Başkan o kadarda sıcak değil ben izledim testlerini Valorant da 60 larda dolaşıyordu
stres testlerınde demeyı unutmusum oyunlarda ortalama dedıgınızsıcaklıklarda gezıyor evet

K1dot

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
KS

Mustafa5353

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kasa olarak bu kasaya bakmanızı oneırırm suankı satı sfıyatıyla kesınlıkle rakıpsız bır kasa

stres testlerınde demeyı unutmusum oyunlarda ortalama dedıgınızsıcaklıklarda gezıyor evet
Başkan bu biraz küçük gibi geldi bundan daha büyükleri var 5 6 bine

Çünkü bu attığım sıvı soğutma çok kalınmış radyatörü sanırsam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri