Bütçe çıkarsaMerhaba arkadaşlar 7700x için 360 mm sıvı soğutma önerisi lazım bütçe 3k
Merhaba arkadaşlar 7700x için 360 mm sıvı soğutma önerisi lazım bütçe 3k
Bütçe çıkarsa
Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 360 Black 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çıkmazsa
Thermaltake TH360 ARGB CL-W300-PL12SW-A 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermaltake TH360 ARGB CL-W300-PL12SW-A 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermaltake TH360 ARGB CL-W300-PL12SW-A 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oyun için olur ama Lian li alınabiliyorsa onu tercih ederimBu yeterli olur muCorsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H150 RGB CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yani aslında bütçemi çok zorlamam gerekecek. Ve internette Corsair H150 güzel indirimde 2650 falan geliyor. Arada biraz fiyat farkı var yani o fiyat farkına değer diyorsanız biraz beklemem gerekicekOyun için olur ama Lian li alınabiliyorsa onu tercih ederim
Sadece oyun için kullanacaksan değmezYani aslında bütçemi çok zorlamam gerekecek. Ve internette Corsair H150 güzel indirimde 2650 falan geliyor. Arada biraz fiyat farkı var yani o fiyat farkına değer diyorsanız biraz beklemem gerekicek
Bakın ikinci seçeneği buldum güzel indirimde Corsair ile aynı fiyatta geliyor isterseniz alabilirimOyun için olur ama Lian li alınabiliyorsa onu tercih ederim
Al ama birde bunu alman gerekiyor İtopya yanında kit göndermiyor senin alman gerekBakın ikinci seçeneği buldum güzel indirimde Corsair ile aynı fiyatta geliyor isterseniz alabilirim
Thermaltake TH360 ARGB 360mm Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COM
Thermaltake TH360 ARGB 360mm Islemci Sivi Sogutucu en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CL-W300-PL12SW-A ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Yukarda yunus hocamin attigi model olmali akakceye fiyati girilmemis bence kacirmayinBakın ikinci seçeneği buldum güzel indirimde Corsair ile aynı fiyatta geliyor isterseniz alabilirim
Thermaltake TH360 ARGB 360mm Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COM
Thermaltake TH360 ARGB 360mm Islemci Sivi Sogutucu en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CL-W300-PL12SW-A ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Tamam gittiğim de onu da alırım çok teşekkür ederimAl ama birde bunu alman gerekiyor İtopya yanında kit göndermiyor senin alman gerek
Thermaltake CL-O042-ST00BL-A LGA1700 AM5 Kit (TH TOUGHLIQUID Floe RC Serileri) | ITOPYA
Thermaltake CL-O042-ST00BL-A LGA1700 AM5 Kit (TH TOUGHLIQUID Floe RC Serileri) En iyi fiyat seçenekleri ile CL-O042-ST00BL-A ITOPYA'dawww.itopya.com
Akakaçede fiyat bilgisi girmiş ama link olmadanYukarda yunus hocamin attigi model olmali akakceye fiyati girilmemis bence kacirmayin
Yarın mağaza bana yakın direk gider alırımYukarda yunus hocamin attigi model olmali akakceye fiyati girilmemis bence kacirmayin
Gitmeden mağaza stok bilgisine bakYarın mağaza bana yakın direk gider alırım
Magaza stok durumunu kontrol edin hocamYarın mağaza bana yakın direk gider alırım
Var görünüyor. Bahsedilen kiti aldığım da AM5 anakarta uyum sağlar mıGitmeden mağaza stok bilgisine bak
İnternetten alsalar da mağaza stokları bitiyor mu yoksa mağazaya mı gidip almaları gerekiyor mağaza stokları içinMagaza stok durumunu kontrol edin hocam
Suan outlet disinda hepsinde var ama bitebilir iyi fiyat
En fazla Am4 uyumlu yaziyorVar görünüyor. Bahsedilen kiti aldığım da AM5 anakarta uyum sağlar mı
İnternetten alsalar da mağaza stokları bitiyor mu yoksa mağazaya mı gidip almaları gerekiyor mağaza stokları için
Benim anladığım kadarıyla normal de AM4 uyumlu ama o ekstra alınan kit hem AM5 uyum sağlaması için hemde intelin yeni nesli için
Dogru hocam onu atlamisim icinden cikmiyor diye Am5 uyumlu yazmamislar extra alip monte edebilirsiniz sıkınti yokBenim anladığım kadarıyla normal de AM4 uyumlu ama o ekstra alınan kit hem AM5 uyum sağlaması için hemde intelin yeni nesli için
Stok konusunda bilgim yok.Var görünüyor. Bahsedilen kiti aldığım da AM5 anakarta uyum sağlar mı
İnternetten alsalar da mağaza stokları bitiyor mu yoksa mağazaya mı gidip almaları gerekiyor mağaza stokları için