Ryzen

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba hocalar ben gecenlerde 3060Ti 8 gb + ryzen 5600 islemcili bir sistem satin almistim ve bi arkadasimin tanidigi islemcinin gucu ekran kartina yetmez ekran karti yakinda olur demis sizce dogrumu ben hazir olarak aldim.bu sistemi intel ozellestirmesi yoktu ve ekran kartini zorlayacak oyunlarda fazla oynamiyoum bir sorun olurmh

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
öyle bir şey söz konusu değil hiçbir şey olmaz istediğin oyunu oynayabilirsin

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Merhaba hocalar ben gecenlerde 3060Ti 8 gb + ryzen 5600 islemcili bir sistem satin almistim ve bi arkadasimin tanidigi islemcinin gucu ekran kartina yetmez ekran karti yakinda olur demis sizce dogrumu ben hazir olarak aldim.bu sistemi intel ozellestirmesi yoktu ve ekran kartini zorlayacak oyunlarda fazla oynamiyoum bir sorun olurmh
Arkadaşının tanıdığı boş konuşmuş bir problem olmaz. İşlemci ekran kartını çok rahat besler.

KS

EmirS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşının tanıdığı boş konuşmuş bir problem olmaz. İşlemci ekran kartını çok rahat besler.
Tesekkurler ayrica senin onerinle satin almistim 2 gun sonra 2000 tl arti fiyati bi amacim sormak doger amacim ise sana tesekkur etmekti cansin <3

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
@EmirS İşlemci ekran kartına yetmediği durumda ekran kartı neden ölsün aksine çok daha rahat koşullarda çalışır. Ayrıca 5600 işlemci 3060 Ti karta yetmeyecekse ölsün zaten :LOL:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri