Ryzen7 5800X3 Ve Msi B550 Gaming Plus Için Ekran Kartı Ne Alınabilir?

Garfield

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhabalar, başlıkta belirtmiş olduğum işlemci ve anakart için birde 2K çözünürlükte monitör alacağım, toplamda bu üç aygıt için uyumlu ekran kartı ne almam gerekli? Günlük işlerimde ofisimde ana bilgisayar olarak kullanacağım oyun ile uzaktan yakından bir işim yok. Bir kez alıp uzun vade kullanmak istiyorum bu anlamda bir bütçe sınırlamam bulunmuyor. Genelde tasarım kodlama web'te gezinme ve ara sıra bir şeyler izlemek için kullanıyorum PC'yi.

Aybek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Aşağıdaki seçenekler Türkiye’de kolay bulunan, senaryona uyan çizgide:

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Oyun ile işin yoksa ve işlemci elinde yoksa o işlemci senin için fazla he elinde varsa problem yok ekran kartı olarak ikinci el 3070ti işini fazla fazla görecek hemde arada oyun da oynarsın çok çok rahat şekilde

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
anakartın sorumuza bir etklisi yok o yuzden onu devre dısı bırakıyorum . aktıf olarak4 yıldır 3070 ti kullanıyorum her türlü ihtiyacımda sıkıntısız tam gaz devam edıyorum. işlemcim gecen aya kadar ryzen 5 5600 4.9ghz AOC olarak kullanıyordum . 3070 ti ile sorun cıkmıyordu . suan işlemci mi 9700x e güncelledim halen daha GIGABYTE RT X 3070 Ti kullanıyorum. ikinci elden 12bin bandında bulabilecegin bir ekran kartı en basit rtx 5060 ti 16gb ile cok yakın performans a sahip ve yarı fiyatına alabilirsin.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
anakartın sorumuza bir etklisi yok o yuzden onu devre dısı bırakıyorum . aktıf olarak4 yıldır 3070 ti kullanıyorum her türlü ihtiyacımda sıkıntısız tam gaz devam edıyorum. işlemcim gecen aya kadar ryzen 5 5600 4.9ghz AOC olarak kullanıyordum . 3070 ti ile sorun cıkmıyordu . suan işlemci mi 9700x e güncelledim halen daha GIGABYTE RT X 3070 Ti kullanıyorum. ikinci elden 12bin bandında bulabilecegin bir ekran kartı en basit rtx 5060 ti 16gb ile cok yakın performans a sahip ve yarı fiyatına alabilirsin.
3070ti efsane kart ya hala daha taş gibi tüm oyunlarda akıcı güzel çözünürlükte oynatıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri