S20 Fe - A34 - A54 Hangisi ?

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Arkadaşlar bu 3 telefon arasından siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Beni en azından bir 4 sene kadar götürsün isterim. Bataryanın 1 günü rahat çıkarması önceliklerimden biri. Telefonda oyun oynayan biri değilimdir. Daha çok sosyal medyada takılıyorum. Arada fotoğraf çekilirim. Çok sağlam bir kameraya sahip olmasına gerek yok fakat fena da olmazsa daha iyi olur. Bunların arasında fiyatlarını da göz önüne alarak hangisi daha iyi olur ?

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
Arkadaşlar bu 3 telefon arasından siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Beni en azından bir 4 sene kadar götürsün isterim. Bataryanın 1 günü rahat çıkarması önceliklerimden biri. Telefonda oyun oynayan biri değilimdir. Daha çok sosyal medyada takılıyorum. Arada fotoğraf çekilirim. Çok sağlam bir kameraya sahip olmasına gerek yok fakat fena da olmazsa daha iyi olur. Bunların arasında fiyatlarını da göz önüne alarak hangisi daha iyi olur ?
a54 batryası çok yeterli değil diye duydum bence s20 fe senin için daha iyi olur

KS

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
a54 batryası çok yeterli değil diye duydum bence s20 fe senin için daha iyi olur
Hocam ben de tam tersi şeklinde hep okudum. Batarya konusunda s20 fe a54 ve a34e göre daha kötüymüş.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Ben a54 tercih ederdim açıkcası. A52 var, gayet memnunuz ama A20s in bataryası daha iyi gidiyor 2 sene daha eski olmasına rağmen. Yeni seride nasıl bilmiyorum. Geçenlerde gittim inceledim Ax4 serisini. Kamera tasarımı görünüş olarak hoşuma gitmemişti sadece.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri