- Tepki
- 8
Kamerası güzel olsun ve oyun performansı önemli. Aklımda S22 vardı sizce ne almalıyım. Arada yaklaşık 10K fark var sizce değer mi? Şuana kadar hep samsung kullandım
Yani bütçen varsa bence samsung direk almamalısın direk iphone 12-13-14 ne alabilirsen artık bunlara yönelmeni öneririm pişman olmazsın.Kamerası güzel olsun ve oyun performansı önemli. Aklımda S22 vardı sizce ne almalıyım. Arada yaklaşık 10K fark var sizce değer mi? Şuana kadar hep samsung kullandım
Kamera istiyorsan iPhone hep önde denebilir. S22 oyun bazlı işlemcisine ve bataryasina göre değişir. YouTube üzerinden oyun testlerini izleyebilirsiniz.Kamerası güzel olsun ve oyun performansı önemli. Aklımda S22 vardı sizce ne almalıyım. Arada yaklaşık 10K fark var sizce değer mi? Şuana kadar hep samsung kullandım
s22 kamerasi iphone 12 den iyi. Fakat iş sosyal medyaya gelince maalasef iphone kadar iyi bir optimizasyon sunan telefon yok.Yani bütçen varsa bence samsung direk almamalısın direk iphone 12-13-14 ne alabilirsen artık bunlara yönelmeni öneririm pişman olmazsın.