Yardım S25 Ultra Sorunları

dgknyksk9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar herkese. Yeni S25 Ultra aldım. Yardıma ihtiyacım var. Ses çıkışı 2 tane. Birisini kapatmak için ne yapmalıyız?
Diğer sorum şu; 45w ile şarj ettim. Şarj aleti ve telefon ısındı. Telefon kurulumdayken daha çok ısındı ama şuan hafiften bir ısı var. Bu normal midir?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Ses çıkışı iki tane derken stereo hapörleri mi kastediyorsun ? 45 w şarj ile ısınması normal ilk kurulumda sürekli internet ve ram kullandığı için ısınması normal kurulumdan sonra günlük kullanımda çok ısınırsa normal değil.

KS

dgknyksk9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ses çıkışı iki tane derken stereo hapörleri mi kastediyorsun ? 45 w şarj ile ısınması normal ilk kurulumda sürekli internet ve ram kullandığı için ısınması normal kurulumdan sonra günlük kullanımda çok ısınırsa normal değil.
Evet o hoparlörler sanırım

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Evet o hoparlörler sanırım
O hapörlerler kapanmaz birisinin iki tane görevi var hem dışarıya ses verme hem sesli asistan için içeriye ses alma yani mikrofon gibi düşün, bu yüzden alt düşük seviye telefonlar da mono diye geçerli tek hoparlör var çok verimli değildir ses kalitesi düşüktür ultra serisinin pahalı olmasının sebeplerinden birisi stereo ve bunun için extra yazılımı olmasıdır.

cgokhans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Hocam ilk kurulumda her telefon çok ısınır.
Hoparlör kapatma bildiğim yok ama neden kapatmak istediğini de çok merak ettim. Ses fazla geliyorsa kısman yeter. Biz gençlik zamanımız da kimin telefonu daha çok ses çıkarıyor diye yarışır idik 😁😁

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri