Yardım Sadece Video Izlerken Fanlar Çok Ses Çıkarıyor

GONENNNN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sa, (RX 7600- R5 5600-kule tipi sogutucu X96) sadece ders çalışıyorum fakat oyundaymış gibi ses geliyor hala kasadan, bana bir uygulama lazım kolay kullanımı olan bu fanları sessizde çalıştırabilmek için teşekkürler.

KS

GONENNNN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Fan Control uygulamasından ekran kartını yüzde 10 bile yapsam ses fark etmiyor ondan kaynaklı değil diye düşünüyorum. İşlemciyi özel olarak düşürüp arttıramıyorum fan Control'den, yüksek ihtimal ya işlemci fanı ya da kasa, işlemci ve ekran kartı kullanımları neredeyse yüzde 3 diğeride 0, ana kartım B450 mk2.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
500
Kasa nedir, kasa ile gelen fanların güç bağlantısı 3pin-4pin???
Bu kasa fanlarının güç nasıl bağlamışlar, gücü psu dan alıyorlarsa ve anakart ile etkileşim içinde değillerse..... işler zorlaşır.

Fan and cooling related
1 x 4-pin CPU Fan header
1 x 4-pin Chassis Fan header
MOBo fan güç bağlantıları. Zaten cpu cooler CPU Fan header buna bağlıdır. 4pin pwn dir büyük ihtimalle
90-92mm lik ise devir aldıkça 120 liklere oranla daha fazla ses yapar.

AI Suite 3 V3.01.10 For Windows 10/11 64-bit. bunu kullandınız mı. Önce bununla bir bakın. ASUS un kendi yazılımıdır. ve FAN EXPERT bölümü var. Bu bölümü ilk açtığınızda fan tunning sekmesi görülüyor. Tıklayarak buradan otomatik bir ayar yapmasını bekleyin.
Fan expert sekmesini açın artık burada hangi fanları görürseniz onlara müdahale edilebilir
SILENT-Standart .... modlar ve eğri grafiği ile....

Bu sayfada. Software and Utility kısmını genişletin.
AI Suite 3 V3.01.10 For Windows 10/11 64-bit. Sürüm 3.01.10 168.88 MB 2022/01/11

KS

GONENNNN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
çok saol bro, sen adamsın para versem bu kadar anlatmazlardı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri