Yardım Sahibinden Kargo Hilesi 😅

Emrosky_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
İyi günler hocam şimdi bende bir ürün var bir eleman bunu İzmir'den almak istiyor fakat ankaradayim ben sahibinden kargo ücreti de 210 TL falan tutuyor fakat bunun bir hilesi varmış 75 TL'ye getirme gibi yazdığı şu bana:
Hocam oraya 400 tl lilk bir ayakkabı kutusu ilanı açıyoesunuz getle Ben onu aldıktan sonrs siz ürünü kargolauacaksınız ya kargolamadan önce görüntülü konuşuruz vs size ödeme yaparım yaptıktan sonra atıyom 3 liraysa 3 - 400 ilan ücretini çıkarın kalanı atmış olcam yani . yazdığı bu arkadaşlar fakat ben bunu kargoya götürünce elemanlar görmeyecek mi ayakkabı kutusu olmadığını sıkıntı çıkar mı

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
İyi günler hocam şimdi bende bir ürün var bir eleman bunu İzmir'den almak istiyor fakat ankaradayim ben sahibinden kargo ücreti de 210 TL falan tutuyor fakat bunun bir hilesi varmış 75 TL'ye getirme gibi yazdığı şu bana:
Hocam oraya 400 tl lilk bir ayakkabı kutusu ilanı açıyoesunuz getle Ben onu aldıktan sonrs siz ürünü kargolauacaksınız ya kargolamadan önce görüntülü konuşuruz vs size ödeme yaparım yaptıktan sonra atıyom 3 liraysa 3 - 400 ilan ücretini çıkarın kalanı atmış olcam yani . yazdığı bu arkadaşlar fakat ben bunu kargoya götürünce elemanlar görmeyecek mi ayakkabı kutusu olmadığını sıkıntı çıkar mı
Kurnazlık her zaman zarar getirir siz tertemiz elden şehrinize satın derim. O sitelerde dolandırıcılık çok oluyor. Ürününüzü hiç etmeyin.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Direk getden satma adam alıyor keyfi iade yapıp sana farklı ürün gönderiyor itiraz dahi edemiyoruz tamamen alıcı koruma odaklı bir sistem

Sana ayakkabı kutusunu geri gönderir parasını da alır sakın bulaşma

KS

Emrosky_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Direk getden satma adam alıyor keyfi iade yapıp sana farklı ürün gönderiyor itiraz dahi edemiyoruz tamamen alıcı koruma odaklı bir sistem

Sana ayakkabı kutusunu geri gönderir parasını da alır sakın bulaşma
Şey dedi hocam 400 TL açtım ya ilanı misal ama gerçek fiyatı 3000 TL 2600 cepten atcam direkt diyor 400 u de o şekil alacağım diyor misal

KS

Emrosky_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
2600 ü kargoya vermeden alırsan tamam ama 400 ün yanma ihtimali yüksek
Hocam 400 nasıl yancak ki ürün geri dönmez mi zateno iade ederse sıkıntid olmuo mu ibandan attığı için büyük kısmını iade ederse kasayı değilde başka bir ürün gönderebilir mi

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Hocam 400 nasıl yancak ki ürün geri dönmez mi zateno iade ederse sıkıntid olmuo mu ibandan attığı için büyük kısmını iade ederse kasayı değilde başka bir ürün gönderebilir mi
Gönderir tabi bu bana böyle geldi ben bunu aldım ama başka ürün geldi der gönderir. Sahibinden gram düşünmeden hemen satıcıyı yakıyor.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Şöyle yanar sana rastgele bir şey gönderir direk para iadesi alır itiraz falan hak getire 400 TL gider

KS

Emrosky_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri