Samsung 25" Odyssey G4 Mönitör İçin Dp Kablosu

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
502
Oyun monitörleri, görüntü teknolojisi ve bunların G-Sync uyumluluğu konusunda fazla bir tecrübem yok. Bu yüzden şu veya bu şekinde bir öneride bulunamayacağım.

Bu iki kablonun teknik özellikleriniN bulunduğu Ugreen'in Rus sitesi dikkatimi çekti. Teknik özellikleri işinize yarayabilir. (Chrome browser sağ tık google translate kullanmanız gerekecek)

Birincisi Ugreen 80393 diye geçiyor: Bunda G-Sync desteği ile ilgili bilgiler mevcut

İkincisi Ugreen 60844 diye geçiyor:

Son düzenleme:
KS

Aquaman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Birkaç farklı yerden baktığımda Ugreen 60844 modelinde G-Sync desteği var gözüküyor ama rus sitede bilgi yok.

Ugreen 80393 modelinde ise Rus sitesinde vesa sertifikası olduğu yazıyor diğer sitelerde bilgi yok. Sizce hangisini almalıyım hangisi iyidir.

KS

Aquaman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
+++++ GÜNCELDİR ARKADAŞLAR YARDIMINIZI BEKLİYORUM ++++

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
502
Hocam bakın şu şekilde;

Bu birincisi Ugreen 80393. Rus Ugreen sitesindeki açıklamalrın ikinci paragrafı:
  • Ses ve Video Senkronizasyonu: Kablo, DisplayPort donanımlı herhangi bir cihazdan bir HDTV'ye, monitöre veya projektöre eşzamanlı yüksek çözünürlüklü video ve ses aktarımına olanak tanır. Ayrıca 3D, Dinamik HDR, Görüntü Akışı Sıkıştırma sürüm 1.2 (DSC), İleri Hata Düzeltme (FEC),
  • G-sync desteği de mevcuttur
  • Yenileme hızı: 8K/60Hz, 4K/144Hz, 2K/165Hz

Ayrıca Amazon.com (USA) daki ürün tanıtım bilgileri: Ürünün başlığına dikkat
Amazun USA

İkincisi Ugreen 60844 Bu modelde Rus sitesi ki resmi sitesinin rusça versiyonudur.
G-Sync özelliğinden bahsedilmiyor.

Amazon USA da da böyle bir bilgi yok: Ürünün başlığına dikkat
Amazon USA

Amazon sitesindeki yorumlara bir göz atın derim. Bu özelleilliklerden bahsedenler mutlaka olacaktır.

KS

Aquaman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam bakın şu şekilde;

Bu birincisi Ugreen 80393. Rus Ugreen sitesindeki açıklamalrın ikinci paragrafı:
  • Ses ve Video Senkronizasyonu: Kablo, DisplayPort donanımlı herhangi bir cihazdan bir HDTV'ye, monitöre veya projektöre eşzamanlı yüksek çözünürlüklü video ve ses aktarımına olanak tanır. Ayrıca 3D, Dinamik HDR, Görüntü Akışı Sıkıştırma sürüm 1.2 (DSC), İleri Hata Düzeltme (FEC),
  • G-sync desteği de mevcuttur
  • Yenileme hızı: 8K/60Hz, 4K/144Hz, 2K/165Hz

Ayrıca Amazon.com (USA) daki ürün tanıtım bilgileri: Ürünün başlığına dikkat
Amazun USA

İkincisi Ugreen 60844 Bu modelde Rus sitesi ki resmi sitesinin rusça versiyonudur.
G-Sync özelliğinden bahsedilmiyor.

Amazon USA da da böyle bir bilgi yok: Ürünün başlığına dikkat
Amazon USA

Amazon sitesindeki yorumlara bir göz atın derim. Bu özelleilliklerden bahsedenler mutlaka olacaktır.
Birinci seçeneği alacağım o zaman. teşekkür ediyorum.

Mönitörüm şimdi geldi. Büyük bir heyecan ile kurulumu yaptıktan sonra hayal kırıklığı yaşadım ölü pixel çıktı maleesef umarım değişim yapılır.

Ekli dosyalar

• ölüpixezl.jpg
    ölüpixezl.jpg
    295.1 KB · Görüntüleme: 10

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
502
İlk başlarda şu kadar ölü piksele kadar yapmıyoruz şeklinde yanaşmayacaklardır.
Zorlayın hocam mümkün olduğunca zorlayın. Bunca para verip aldığınız üründe, can sıkıcı bu durumdan kurtulmaya çalışın. Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle....

KS

Aquaman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İlk başlarda şu kadar ölü piksele kadar yapmıyoruz şeklinde yanaşmayacaklardır.
Zorlayın hocam mümkün olduğunca zorlayın. Bunca para verip aldığınız üründe, can sıkıcı bu durumdan kurtulmaya çalışın. Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle....
Çok teşekkür ediyorum. Büyük umut ve heyecan ile aldım bugün geleceğini bildiğimden gece uyku tutmadı çocuklar gibiydim aynı. Ama yine de işte bir yerden üzülüyoruz, tek umudum değişim yapılması.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri