Samsung 990Pro 4Tb

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
224
anakart tuf b650m-plus mı
o ise anakartta ssd bölümünde soğutucu blok var zaten

bir de bu ürün şu an 35k görünüyor gerçekten 35k verdiniz mi

• Beğen
Reactions: GNU
KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18

bir de bu ürün şu an 35k görünüyor gerçekten 35k verdiniz mi
Evet B650M-Plus Hocam ssd bölümünde soğutucu blok var ama blok altına bazı videolarda thermal ped yapıştırdıklarını gördüm.

Ürün amazonda anlık 16.200₺ ye düştü yakaladım hocam.

Son düzenleme:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,434
Anakartında SSD soğutucu blok var , bloğun altında termal ped olur jelatinin sök SSD yi taktıntan sonra üstüne de onu montajla.

KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18

bir de bu ürün şu an 35k35k verdiniz mi
Hocam ssd bölümünde soğutucu blok var ama blok altına bazı videolarda thermal ped yapıştırdıklarını gördüm.

Anakartında SSD soğutucu blok var , bloğun altında termal ped olur jelatinin sök SSD yi taktıntan sonra üstüne de onu montajla.
Hocam 2 tane m2 slotu var. Üsttekinde ayrıyeten 1 tb takılı. Alttaki slota taksam windowsu alttakine atsam alttaki slotu ana ssd yapabilir miyim yoksa yer mi değiştiricem.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
764
Hocam ssd bölümünde soğutucu blok var ama blok altına bazı videolarda thermal ped yapıştırdıklarını gördüm.

Hocam 2 tane m2 slotu var. Üsttekinde ayrıyeten 1 tb takılı. Alttaki slota taksam windowsu alttakine atsam alttaki slotu ana ssd yapabilir miyim yoksa yer mi değiştiricem.
Anakarttan anakarta göre değişir ama çoğu anakartta işlemciye yakın olana Windows yüklü olursa daha iyidir.
Windows'u yüklediğiniz M2 SSD işlemciye yakın olan slotta olsun. Slotların yakınında anakart PCB üzerinde numaraları da yazar (en alttaki resimde gösterdim). M2_1 slotuna takarsınız.
Anakartınızın sitesindeki özellikler kısmında:
1769794951700.png

Burada da yazıyor zaten. M2_1 yuvası 5.0, diğeri 4.0.

1769795295188.png

KS

Syngenta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Tamamdır hocam
Anakarttan anakarta göre değişir ama çoğu anakartta işlemciye yakın olana Windows yüklü olursa daha iyidir.
Windows'u yüklediğiniz M2 SSD işlemciye yakın olan slotta olsun. Slotların yakınında anakart PCB üzerinde numaraları da yazar (en alttaki resimde gösterdim). M2_1 slotuna takarsınız.
Anakartınızın sitesindeki özellikler kısmında:
Ekli dosyayı görüntüle 45869
Burada da yazıyor zaten. M2_1 yuvası 5.0, diğeri 4.0.

Ekli dosyayı görüntüle 45870
Teşekkürler hocam. Ben o zaman alt slota 4TB ssd takıp dosyaları aktarayım sonra yer değiştireyim. Üstteki bloğun altındaki termal pedi söküp sıfır ped alıp takayım. Teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri