samsung amoled ekranda grilik

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
merhaba, normalde amoled ekranlarda siyah bir parlaklık olmaz (babamda normal amoled ekran, bende super amoled ekran var, buna rağmen babamın ekranı daha siyah)
telefonumun ekranının özellikle orta kısmında gri bir parıldama var ve karanlık ortamda çok belli oluyor. ancak babamın telefonunda bu durum yok.
benim telefonum: samsung a70
babamın telefonu: s8+

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
merhaba, normalde amoled ekranlarda siyah bir parlaklık olmaz (babamda normal amoled ekran, bende super amoled ekran var, buna rağmen babamın ekranı daha siyah)
telefonumun ekranının özellikle orta kısmında gri bir parıldama var ve karanlık ortamda çok belli oluyor. ancak babamın telefonunda bu durum yok.
benim telefonum: samsung a70
babamın telefonu: s8+
Bende a70 kullanıyorum ama bende aynı sorun yok acaba başka bir sorun olabilirmi

KS

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Bende a70 kullanıyorum ama bende aynı sorun yok acaba başka bir sorun olabilirmi
Ekranı 2 kere değiştirdim :D belki ondan diyecem ama yine de samsung'un kendi ekranıydı, hem sanırım yazılımsal bir şey ekranı kapatıp saat gelince anlık siyah oluyor sonra saatin her tarafı gri oluyor.

Belki denk gelirsiniz, karanlık ortama geçip parlaklığı sıfır yapıp ön kameranın etrafına bakın. Keskin bir çizgi var bende

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Ekranı 2 kere değiştirdim :D belki ondan diyecem ama yine de samsung'un kendi ekranıydı, hem sanırım yazılımsal bir şey ekranı kapatıp saat gelince anlık siyah oluyor sonra saatin her tarafı gri oluyor.

Belki denk gelirsiniz, karanlık ortama geçip parlaklığı sıfır yapıp ön kameranın etrafına bakın. Keskin bir çizgi var bende
Valaha bilemiyorum hocam ben öyle bir sorunla karşılaşmadım hiç 1 yıldır bende telefon

Bende şuan normal hocam dediğinizde yaptım acaba ekranı takarken içine zarar mı verdiler diye düşünüyorum

KS

bruhmomentumtr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Bende şuan normal hocam dediğinizde yaptım acaba ekranı takarken içine zarar mı verdiler diye düşünüyorum
bu ekran düşündüğün kadar sağlam değil inan bana :D
50cmlik yerden düşmesi bile o ekranı kırabilir. (denendi onaylandı, bir o kadar acı verici olsa da.)

1667509488717.png

.....

Son düzenleme:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Takılan ekran amoled değilmiş gibi bir görüntü var. Acaba Always on Displayın bir özelliği olabilir mi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri