Samsung Lu28R550 Monitörü Ps5 Için Alınır Mı?

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Arkadaşlar merhaba PS5 için 4k monitör bakıyorum aynı zamanda laptopu'da bağlayacağım. Sizce bu monitör PS5 için alınır mı?
@Lory Hocam yardım ederseniz sevinirim.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Bütöe yoksa alınabilir. Ben olsam 32 inç ve asansör destekli bir model alırdım.

KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Bütöe yoksa alınabilir. Ben olsam 32 inç ve asansör destekli bir model alırdım.
Bütçe en fazla 10k ama ben mağazaya gidip almak istiyorum. Sadece bu monitörü bulabildim. Sizce alınır mı? Kaliteli bir monitör mü? ve PS5'te sorunsuz çalışır mı?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Bütçe en fazla 10k ama ben mağazaya gidip almak istiyorum. Sadece bu monitörü bulabildim. Sizce alınır mı? Kaliteli bir monitör mü? ve PS5'te sorunsuz çalışır mı?
Öncelikle teknosadan bunu almanı tavsiye ederim:

Asansör özelliği var ve çok kaliteli bir monitör. Ayrıca yüksek hz li.

Konudaki monitör idare eder. Ben illa 4k istiyorum diyorsan alınabilir fiyatı uygun.

KS

ahmet_10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
33
Öncelikle teknosadan bunu almanı tavsiye ederim:

Asansör özelliği var ve çok kaliteli bir monitör. Ayrıca yüksek hz li.

Konudaki monitör idare eder. Ben illa 4k istiyorum diyorsan alınabilir fiyatı uygun.
PS5'te oynayacağım oyunlar genellikle Hikayeli oyunlar olacak ve online oyun oynamıyorum. O yüzden benim için 4k daha iyi bir seçenek diye düşünüyorum. Samsung iyi ise onu alırım hem ucuz hemde istediğim özellikler var. Bu arada hocam Samsung monitörü sorunsuzca PS5'te çalışır değil mi?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
PS5'te oynayacağım oyunlar genellikle Hikayeli oyunlar olacak ve online oyun oynamıyorum. O yüzden benim için 4k daha iyi bir seçenek diye düşünüyorum. Samsung iyi ise onu alırım hem ucuz hemde istediğim özellikler var. Bu arada hocam Samsung monitörü sorunsuzca PS5'te çalışır değil mi?
Çalışır sıkıntı yok. Samsung monitör iyi sayılır motion blur ve biraz ghosting olabilir ama hikayeli oynuyorsan rahatsız etmez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri