Samsung note 5 deseni kilidi nasıl kırılır ?

Kerim Oruç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Georgia,]Arkadaşlar telefonu parmak izinden acıyordum fakat telefon güncelenince ilk acılısı desen olarak yapmamı istiyor fakat ben sürekli parmak izi kullandıgım için deseni [/font][font=Georgia,]hatırlamıyorum . İnternete biraz göz gezdirdim cogu yer format diyor fakat resimlerin gitmesini istemiyorum yani ya resimleri kurtarıp format atmalıyım yada direk kilit kaldırılmalı bunu nasıl yapabilirim ?[/font]

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kerim Oruç' Alıntı:
onur.firatt' Alıntı:
Maalesef telefonu sıfırlamanız gerekecek.

peki fotografları kurtarma sansımız var mı ?

Kilit açılmadan telefonu bilgisayara bağlayınca şarj eder içindeki veriye ulaşamazsın ama buraya tıklayarak bir kaç tane açma yöntemi varmış hepsi olmayabiliyor denenebilir

KS

Kerim Oruç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
Telefon için programlar var onlarla yapabilirsin

ne yapabilirim tam anlıymaadım da ? kilidimi kaldıraiblirim fotografları mı kurtarabilirim. bir de örnek bi program gösterirseniz çok güzel olur :)

onur.firatt' Alıntı:
Kerim Oruç' Alıntı:
peki fotografları kurtarma sansımız var mı ?

Kilit açılmadan telefonu bilgisayara bağlayınca şarj eder içindeki veriye ulaşamazsın ama buraya tıklayarak bir kaç tane açma yöntemi varmış hepsi olmayabiliyor denenebilir

Sabahtan beri ugrasıyorum forumlardaki cogu yolu denedim fakat sonuç hep hüsran oldu burdaki bir kaç yoluda denedim fakat hep farklı tepkiler veriyor

KS

Kerim Oruç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
O zaman telefonu sıfırlayıp Recovery programları ile resimleri kurtarmayı deneyeceksiniz.

son çare onu düşünüyorum ama işte kesin olmadıgı için de yapmak pek istemiyorum .
https://www.youtube.com/watch?v=6rnAQ5qr31E şunuda baya denedim fakat bi türlü telefona odinden atarken yazdırmadı sizce uğrasmaya deger mi buna ?

KS

Kerim Oruç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Yedeklemeler açık mıydı?
Emin değilim . Sanırım değildi.

Expert' Alıntı:
sıfırlayıp kurtarma programları kullanacaksın

Pc de denediğimde sonuç veriyordu fakat fotoğrafları kurtarabilirmiyim ? internete baktıgımda telefonu sıfırladığınızda bilgileri kurtarmak çok zor felan diyorda

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kerim Oruç' Alıntı:
onur.firatt' Alıntı:
Yedeklemeler açık mıydı?

Expert' Alıntı:
sıfırlayıp kurtarma programları kullanacaksın

Pc de denediğimde sonuç veriyordu fakat fotoğrafları kurtarabilirmiyim ? internete baktıgımda telefonu sıfırladığınızda bilgileri kurtarmak çok zor felan diyorda

Yedeklemeler açıksa google veya samsung hesabına yedekleme almış olabilir. Eğer aktif değilse Expert in dediği gibi sıfırlayıp kurtarma programı kullanacaksın garantisi yok kesin getirecek diye fakat aynı verinin üstüne bir şey yazılmadığı sürece kurtarma oranı yüksektir. Bir kaç program var örnek 7 data recovery, Recover My Files gibi bunlar ile deneyerek bulabilme şansın var.

KS

Kerim Oruç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Kerim Oruç' Alıntı:

Yedeklemeler açıksa google veya samsung hesabına yedekleme almış olabilir. Eğer aktif değilse Expert in dediği gibi sıfırlayıp kurtarma programı kullanacaksın garantisi yok kesin getirecek diye fakat aynı verinin üstüne bir şey yazılmadığı sürece kurtarma oranı yüksektir. Bir kaç program var örnek 7 data recovery, Recover My Files gibi bunlar ile deneyerek bulabilme şansın var.

yedeklemelere baktım ilk fotografları yedeklemiş fakat sonrasını yedeklememiş sanırım sonradan kapatmısım hatırlamıyorum ::( .7 data recoveryi yükledim usb hata ayıklamayı acmama ragmen usb takılı degil diyor my filesi yükledim oda sadece pcyi gösteriyor  my filesde telefonu nasıl seçebilirim ve ya başka önerebileceğiniz program var mı ?

KS

Kerim Oruç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
hocam dün denedimde bu programı ilk denedim mod biraz ilerleme yaptı sonra root yazılı bi hata verdi diger bazı programlarda vermişti acaba root mu gerektiyor bu programlar. Android data recoverynin baska bi secenegi daha var suan onu deniyorum belki bbu olur ama baya yavas dün aksamdan bıraktım sabah baktııgmda dolmamıstı .suan tekrar bıraktım biri pcyi kapatmısta :(

KS

Kerim Oruç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
cihazı rootla izin vermiyor olabilir
root garantiden çıkıyarıyor diyoralrdı öyle bir şey hala mevcut mu ? suan recovery %63de ve hala bana ait fotograf bulmadı telefonun reismlerini buluyor

KS

Kerim Oruç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Expert' Alıntı:
kesin olmaz diye bir şey yok telefonun çöp de olabilir sorun çıkmayabilirde

telefonu alalı daha 1 yıl oldu fotoğrafları kurtarmak uğruna çöp olmasını istemem açıkcası :D data recovery hala çalışıyor umarım bulur da root atmak zorunda kalmam açıkcası daha önce hiç bir telefonumu rootlamadım .Yinede sağ olun hocam o kadar yardım ettiniz. Şuan tek yapmam beklemek gibi.

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kerim Oruç' Alıntı:
Expert' Alıntı:
kesin olmaz diye bir şey yok telefonun çöp de olabilir sorun çıkmayabilirde

telefonu alalı daha 1 yıl oldu fotoğrafları kurtarmak uğruna çöp olmasını istemem açıkcası :D data recovery hala çalışıyor umarım bulur da root atmak zorunda kalmam açıkcası daha önce hiç bir telefonumu rootlamadım .Yinede sağ olun hocam o kadar yardım ettiniz. Şuan tek yapmam beklemek gibi.

Root hakkında bilginiz yok ise kendiniz yapmayın yapan birine götürün. Root edilmiş telefonu UNROOT yapabiliyorsun ama anlaşılır mı bilinmez bir çok kişi bu şekilde servise gönderdikleri telefonda anlaşılmadığını söylüyorlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri