Samsung Odyssey serisini öneren çok gördüm.Merhaba, 2k çözünürlüklü, yüksek hz'li bir monitör arıyorum. Samsung Odyssey'i fark ettim ve bütçeme de uyuyor. Bu fiyata bu özellikte başka monitör de göremedim ama alınır mı?
Peki bir hatası, sorunu olması veya olmaması hakkında bilginiz var mı? İlk adam akıllı bilgisayarımı toplayacağım da tekrardan alma şansım olmaz o yüzden araştırıyorum iyice.Samsung Odyssey serisini öneren çok gördüm.
@Lory artık monitör konularına bakmıyor ama sizin için önemliyse belki cevap verirPeki bir hatası, sorunu olması veya olmaması hakkında bilginiz var mı? İlk adam akıllı bilgisayarımı toplayacağım da tekrardan alma şansım olmaz o yüzden araştırıyorum iyice.
Hocam peki G5'i mi önerirsiniz bunu mu?5 6 bin civarı 2K düzgün bir şey bulmak zor gibi. Bütçenize en yakın 7.4k ya şuna bakabilirsiniz ama yükseklik ayarı yok.
IPS Panel almanız daha iyi olur.Hocam peki G5'i mi önerirsiniz bunu mu?
Etiketlere bakıyorum hocam.@Lory artık monitör konularına bakmıyor ama sizin için önemliyse belki cevap verir![]()
Hesabınızda belirtmişsiniz ben de oradan gördüm sadece etiketlere bakıyorum diye, ben tam açıklayamadım sanırımEtiketlere bakıyorum hocam.
Odyssey serisinde G4 harici hiçbir monitörü önermiyorum. Bütçeni, sitemini ve istediğin özellikleri belirtirsen yardımcı olabilirim.
Nasıldır hocam?IPS Panel almanız daha iyi olur.
Hocam şöyle, ben laptop kullanıyorum bilmeden aldığım kötü bir laptop. Ocak'ta sistem kuracağım hayırlısıysa. 4070 12GB R7 5800x3d ana bileşenlerinden oluşan. 2K bir monitör istiyorum. Oyun ağırlıklı olarak video izleme gibi işlerde kullanacağım.Etiketlere bakıyorum hocam.
Odyssey serisinde G4 harici hiçbir monitörü önermiyorum. Bütçeni, sitemini ve istediğin özellikleri belirtirsen yardımcı olabilirim.
Yeni bir marka şimdiye kadar bu marka ile olumsuz bir konu ve yorum görmedim.Nasıldır hocam?
Hocam şöyle, ben laptop kullanıyorum bilmeden aldığım kötü bir laptop. Ocak'ta sistem kuracağım hayırlısıysa. 4070 12GB R7 5800x3d ana bileşenlerinden oluşan. 2K bir monitör istiyorum. Oyun ağırlıklı olarak video izleme gibi işlerde kullanacağım.
O monitör yerine attığım çok çok daha iyi. Ve yeni alacağınız sistemi ddr4 yerine ddr5 almanızı öneririm.Nasıldır hocam?
Hocam şöyle, ben laptop kullanıyorum bilmeden aldığım kötü bir laptop. Ocak'ta sistem kuracağım hayırlısıysa. 4070 12GB R7 5800x3d ana bileşenlerinden oluşan. 2K bir monitör istiyorum. Oyun ağırlıklı olarak video izleme gibi işlerde kullanacağım.
Evet Acer daha iyiO monitör yerine attığım çok çok daha iyi. Ve yeni alacağınız sistemi ddr4 yerine ddr5 almanızı öneririm.
peki maksimum bütçen ne kadar? Buna çıkmaz mı?Nasıldır hocam?
Herhalde çıkmıyor hocam 5-6 bin bir monitör sormuştu en baştapeki maksimum bütçen ne kadar? Buna çıkmaz mı?
![]()
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam ilk baktığım sistem ddr5'ti ama çok pahalıydı. Ddr4 yapıp R7 5800x3d seçtim bende.O monitör yerine attığım çok çok daha iyi. Ve yeni alacağınız sistemi ddr4 yerine ddr5 almanızı öneririm.
Hocam 10 bin çok zorlar. Sistem 41 bin birde bunu alınca 51 olur ama ben yinede konuşacağım. Sizin hem ucuz hem performanslı başka önerileriniz varsa 50'yi geçmeyen atabilirsiniz.peki maksimum bütçen ne kadar? Buna çıkmaz mı?
![]()
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam ilk baktığım sistem ddr5'ti ama çok pahalıydı. Ddr4 yapıp R7 5800x3d seçtim bende.
Hocam 10 bin çok zorlar. Sistem 41 bin birde bunu alınca 51 olur ama ben yinede konuşacağım. Sizin hem ucuz hem performanslı başka önerileriniz varsa 50'yi geçmeyen atabilirsiniz.