Samsung Odyssey G5 Monitör Alınır Mı?

sparky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba, 2k çözünürlüklü, yüksek hz'li bir monitör arıyorum. Samsung Odyssey'i fark ettim ve bütçeme de uyuyor. Bu fiyata bu özellikte başka monitör de göremedim ama alınır mı?

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90
Merhaba, 2k çözünürlüklü, yüksek hz'li bir monitör arıyorum. Samsung Odyssey'i fark ettim ve bütçeme de uyuyor. Bu fiyata bu özellikte başka monitör de göremedim ama alınır mı?
Samsung Odyssey serisini öneren çok gördüm.

KS

sparky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Samsung Odyssey serisini öneren çok gördüm.
Peki bir hatası, sorunu olması veya olmaması hakkında bilginiz var mı? İlk adam akıllı bilgisayarımı toplayacağım da tekrardan alma şansım olmaz o yüzden araştırıyorum iyice.

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90
Peki bir hatası, sorunu olması veya olmaması hakkında bilginiz var mı? İlk adam akıllı bilgisayarımı toplayacağım da tekrardan alma şansım olmaz o yüzden araştırıyorum iyice.
@Lory artık monitör konularına bakmıyor ama sizin için önemliyse belki cevap verir :)

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Yükseklik ayarı yok VA panel 250cd 8 bit pek önericeğim bir monitör değil

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90
Etiketlere bakıyorum hocam.

Odyssey serisinde G4 harici hiçbir monitörü önermiyorum. Bütçeni, sitemini ve istediğin özellikleri belirtirsen yardımcı olabilirim.
Hesabınızda belirtmişsiniz ben de oradan gördüm sadece etiketlere bakıyorum diye, ben tam açıklayamadım sanırım

KS

sparky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
IPS Panel almanız daha iyi olur.
Nasıldır hocam?

Etiketlere bakıyorum hocam.

Odyssey serisinde G4 harici hiçbir monitörü önermiyorum. Bütçeni, sitemini ve istediğin özellikleri belirtirsen yardımcı olabilirim.
Hocam şöyle, ben laptop kullanıyorum bilmeden aldığım kötü bir laptop. Ocak'ta sistem kuracağım hayırlısıysa. 4070 12GB R7 5800x3d ana bileşenlerinden oluşan. 2K bir monitör istiyorum. Oyun ağırlıklı olarak video izleme gibi işlerde kullanacağım.

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90
Nasıldır hocam?

Hocam şöyle, ben laptop kullanıyorum bilmeden aldığım kötü bir laptop. Ocak'ta sistem kuracağım hayırlısıysa. 4070 12GB R7 5800x3d ana bileşenlerinden oluşan. 2K bir monitör istiyorum. Oyun ağırlıklı olarak video izleme gibi işlerde kullanacağım.
Yeni bir marka şimdiye kadar bu marka ile olumsuz bir konu ve yorum görmedim.

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Nasıldır hocam?

O monitör yerine attığım çok çok daha iyi. Ve yeni alacağınız sistemi ddr4 yerine ddr5 almanızı öneririm.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Nasıldır hocam?

peki maksimum bütçen ne kadar? Buna çıkmaz mı?

Storagon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
90
Herhalde çıkmıyor hocam 5-6 bin bir monitör sormuştu en başta

KS

sparky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
O monitör yerine attığım çok çok daha iyi. Ve yeni alacağınız sistemi ddr4 yerine ddr5 almanızı öneririm.
Hocam ilk baktığım sistem ddr5'ti ama çok pahalıydı. Ddr4 yapıp R7 5800x3d seçtim bende.

Hocam 10 bin çok zorlar. Sistem 41 bin birde bunu alınca 51 olur ama ben yinede konuşacağım. Sizin hem ucuz hem performanslı başka önerileriniz varsa 50'yi geçmeyen atabilirsiniz.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Hocam ilk baktığım sistem ddr5'ti ama çok pahalıydı. Ddr4 yapıp R7 5800x3d seçtim bende.

Hocam 10 bin çok zorlar. Sistem 41 bin birde bunu alınca 51 olur ama ben yinede konuşacağım. Sizin hem ucuz hem performanslı başka önerileriniz varsa 50'yi geçmeyen atabilirsiniz.

Toplama sistem yaparsan daha ucuza daha iyi parçalar ile ddr5 toplayabilirsin.

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
düşündüğünüz sistem ne kadar çünkü 5800x3d 4070 fiyatına ddr5 kesin gelir.

40k ya 7500f 4070 kesin gelir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri