Son düzenleme:
Evet onun paylaşımı zaten.pc hocasına özel yapılmış sanıırm ibrahim hocam 100 stok
Evet onun paylaşımı zaten.
Sapphire yurt dışında AMD ekran kartlarının babası/kralı olarak bilinir sadece AMD ekran kartları ürettikleri içinde yurt dışında 1 numaralar.nasıl sizce alınırmı? fiyat güzel ama sapphire bilemedim![]()
Sapphire yurt dışında AMD ekran kartlarının babası/kralı olarak bilinir sadece AMD ekran kartları ürettikleri içinde yurt dışında 1 numaralar.
Ben dün daha iyisini buldum ama stok az olduğu için yetişemedim. DA forumda takip ediyorsan profilime gir bak orada.nasıl sizce alınırmı? fiyat güzel ama sapphire bilemedim![]()
Sapphire uzun süre farklı kartlarını kullandım. Hiç sorun yaşamadım. Taa ki 5500XT 8 GB kullanana kadar. O da Sapphire iyi markaydı ama AMD çok fazla sorunlu kart çıkardı RX500 ve RX5000 serisinde. Onlardan biri de bana denk geldi. Sapphire genellikle uygun fiyatlı olur ve köklü firmadır, üzmez yani.nasıl sizce alınırmı? fiyat güzel ama sapphire bilemedim![]()
Hocam AMD şuan elinden gelse 5000 serisini dünyadan silerSapphire uzun süre farklı kartlarını kullandım. Hiç sorun yaşamadım. Taa ki 5500XT 8 GB kullanana kadar. O da Sapphire markaydı ama AMD çok fazla sorunlu kart çıkardı RX500 ve RX5000 serisinde. Onlardan biri de bana denk geldi. Sapphire genellikle uygun fiyatlı olur ve köklü firmadır, üzmez yani.
5000 serisi 500e göre çok daha iyi bu arada Sapphire RX 590 SE Mavi kullandım sorun yaşamadım ben ama 500 serisi çok daha sorunluydu. 5600xt 5500xt sapphire pulse kullandım onlar daha iyiydi.Hocam AMD şuan elinden gelse 5000 serisini dünyadan siler![]()